12 / 05 / 2024

gölcükteki öğrenci yurtları

gölcükteki öğrenci yurtları

3 dönümlük alan üzerinde Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve Gölcük'e ayrı bir değer katacak olan 300 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu hizmete girmeye hazır.

Öğrenci yurtları depreme dayanıklı değil!

İzmir depreminin yaraları sarılmaya çalışılırken, Sayıştay raporları depreme ne kadar hazırlıksız olduğumuzu bir kez daha gündeme getirdi. Uyarılara rağmen karayolları deprem yönetmeliğine göre yapılmamış, öğrenci yurtları da depreme dayanıklı değil. 

Öğrenci yurtlarına ilişkin 4 soru TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, öğrenci yurtlarına ilişkin 4 soru hazırladı. Gürer sorularını Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a sordu..

Öğrenci yurtlarının denetimi TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, öğrenci yurtlarının denetimine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Rize'de yeni öğrenci yurtlarının yapımı TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize merkez ve ilçelerinde bulunan öğrenci yurtlarına ve yeni öğrenci yurtlarının yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mehmet Ellibeş Gölcük Mahalle Konağı'nı inceledi!

Gölcük Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Mahalle Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Gölcük Tabiat Parkı'na teleferik kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yedigöller'de piknik yasaklandı, Gölcük Tabiat Parkı'nda da yasaklanacak. Vatandaşlarımızın hem Yedigöller, hem de Gölcük'e gelmeden rahatlıkla piknik yapabileceği bir alan ayırdık" dedi.

Gölcük Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyonu tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşümden kimse mağdur olmayacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in büyük önem verdiği kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak önceki gün önemli bir toplantı yapıldı. Başkan Ellibeş bu konuda kimsenin mağdur olmayacağını söyledi.

Gölcük Tünel Geçişi Projesi’nde ön proje hazırlandı!

Gölcük'te yapımına kısa süre içinde başlanacak olan Hisardere Köprülü Kavşak ihalesi ile yine Gölcük'te trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan battı­- çıktı projesi, ilçemize büyük fayda sağlayacak.

Gölcük 300 yataklı öğrenci yurdu hizmete hazır!

Gölcük’te Kocaeli Üniversitesine bağlı yüksek okulların yapılmasından sonra ihtiyaç hissedilen öğrenci yurt yapımı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

3 dönümlük alan üzerinde Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve Gölcük'e ayrı bir değer katacak olan 300 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu hizmete girmeye hazır.

Gölcük Otobüs Terminali ne zaman yenilenecek?

Gölcük'ün birçok seçim döneminde yapılacağı söylenen fakat 15 senedir yenilenmeyen Gölcük Otobüs Terminali hakkında birçok şikâyet aktarılıyor.

gölcükteki öğrenci yurtları Haberi

gölcükteki öğrenci yurtları


Gölcük İlçesinde Kocaeli Üniversitesine bağlı Yüksek Okulların yapılmasından sonra ihtiyaç hissedilen Öğrenci Yurt yapımı çalışmalarında Başkan Ellibeş'in girişimleri neticesinde 3 dönümlük alan üzerinde Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve Gölcük'e ayrı bir değer katacak olan 300 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu hizmete girmeye hazır.

Başkan Ellibeş'ten Öğrencilere Müjde

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'te yüksek öğrenimde okuyan ve yurt ihtiyacı en üst düzeyde olan öğrencilerimizin bu yöndeki talepleri ve yaşadıkları sorunlarını biliyorduk. Bu nedenle öğrencilerimizin bu istek ve taleplerine kayıtsız kalamadık, 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdunun yapımını tamamladık. 150 kız,150 Erkek öğrencinin faydalanacağı Öğrenci Yurdu öğrencilerimiz için büyük kazanım olacaktır. Bu bölgedeki okuyan öğrencilerimizin yurt ihtiyaçlarına cevap verecek olan bu projenin Gölcük'e ve Gölcük'te okuyan öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum, dedi.



Gölcük...