28 / 04 / 2024

Gölcük'te asfaltsız yol kalmayacak!

Gölcük'te asfaltsız yol kalmayacak!

Gölcük Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yol yapım, asfalt çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.




Gölcük Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yol yapım, asfalt çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.


Bu kapsamda Hisareyn Orhangazi Caddesi, Değirmendere Turna Sokak, Yazlık 4.Murat Caddesi, Örcün Yolu Caddesi’ni kapsayan yol yapım, asfalt çalışmaları gerçekleştirilmekle birlikte, çalışmalar hızlı bir şekilde ve büyük titizlikle yürütülüyor.

 

Gölcük Belediyesi’nin İlçe genelinde hızla devam ettirdiği sokak ve cadde çalışmalarında tonlarca asfalt seriminin yanısıra, parke döşenmesi ve yama çalışmalarıyla yollar güzelleştirerek hizmetlerin aksamadan devam etmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. Ayrıca güzergahalar daha kullanışlı hale getiriliyor. Bu çalışmaları yerinde takip eden, gören vatandaşlar çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getiriyorlar.

 

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Gölcük’te yolu, asfaltı, parkesi olmayan sokak kalmasın projemiz doğrultusunda havalar imkan verdiği müddetçe yollarımızı yapıyoruz. Gölcük Halkına her konuda en güzel hizmeti verebilmenin mücadelesini içerisindeyiz. Bu anlamda Gölcük’ün her noktasına ulaşabilme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yenilenen yolların yapımını vatandaşların daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşayabilmelerini, standartı yükseltmeleri adına gerçekleştiriyoruz. Devam eden çalışmalarla birlikte ulaşımın daha rahat bir şekilde yapılması sağlanacak. Bu kapsamda da çalışmalarımız devam etmekte, denildi.



Gölcük Belediyesi


Geri Dön