01 / 05 / 2024

Goldmaster Blender Setleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Goldmaster Blender Setleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Goldmaster'in blender setleri, her zaman elinizin altında en büyük yardımcınız olacak. Yemeklerinize lezzet, mutfağınıza renk katacak. Peki, Goldmaster Blender Setleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...



YASEMİN BLENDER SERİSİ

Goldmaster Yasemin Blender Seti: En çok alıcı bulan serilerden biri. Mikser, doğrayıcı ve çubuk blenderden oluşan setin, sıvı ve katı gıdalar için farklı aparatları kullanılır. Doğrayıcı haznesi kapasitesi sebebiyle çok kullanışlı olan ürün, birçok besini doğrama ve öğütme işlemini yapar. Mikser ve çubuk blender aparatı ise sıvı gıdaları çırpma, karıştırma, kıvam verme işlemlerinde kullanılır.

 Goldmaster Blender Setleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yasemin Blender Serisi Özellikleri:
Çırpma, doğrama ve mikser olmak üzere 3 aparattan oluşan ürün, 1000 watt güçte. Turbo ve normal olmak üzere 2 kademeli hız seçeneği sunan ürün, 800 ml sağlam plastikten hazne ve paslanmaz çelikten bıçaklara sahip. Ergonomik kullanım özelliği olan Yasemin Serisi, siyah, kırmızı, mor, pembe ve beyaz renk seçenekleri ile şık bir tasarıma sahip. 
Motor Gücü: 1000 Watt
Doğrama, Karıştırma, Blender
Doğrama Hazne Kapasitesi: 800 ml
Hız Kademesi: 2
Gövde: Plastik
Bıçaklar: Paslanmaz çelik

BADEM BLENDER SERİSİ

Goldmaster Badem Blender Seti: Çok beğenilen şık tasarımlı modellerden biri. Doğrayıcı, hazne, mikser ve çubuk blender aparatları kullanılarak mutfağın en büyük yardımcısına dönüşür. Doğrayıcısı, zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlayarak kısa sürede katı besinleri püre, toz veya sıvı hale getirir. Haşlanmış ya da çiğ sebze ve meyveler kolayca püre haline gelir. Çubuk blender aparatı ile çorbalar inceltilerek kıvam verilir ve bol vitaminli çorbalar sofraları süsler. Mikser aparatıyla nefis hamur işleri hazırlamak çok kolay; kek harcı çırpıp, poğaça hamuru yapabilirsiniz.

Badem Blender Serisi Özellikleri: 
Çırpma, doğrama ve mikser olmak üzere 3 aparattan oluşur. 500 watt gücü olan ürün, tek hızda çalışır. Çelik bıçaklara ve sağlam plastikten gövdeye sahiptir.
Doğrayıcı haznesi ise 700 mililitredir. 
Motor Gücü: 1000 Watt
Doğrama, Karıştırma, Blender
Doğrama Hazne Kapasitesi: 700 ml
Hız Ayarı: 1
Gövde: Plastik
Bıçaklar: Paslanmaz çelik

GOLMASTER BLENDER SETLERİ VE 30 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ
Goldmaster Yasemin Blender Seti: 669,00 Türk Lirası
Goldmaster Badem Blender Seti: 304,90 Türk Lirası

AYRINTILAR İÇİN:http://www.trendyol.com/

Arçelik A Enerji Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

En ucuz çamaşır makineleri hangileri? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön