02 / 05 / 2024

GoldMaster puantiyeli çaycıyı tanıttı!

GoldMaster puantiyeli çaycıyı tanıttı!

Teknolojiyi ve yenilikleri ürünlerine yansıtmayı ilke edinen GoldMaster, küçük ev aletlerinde, klasik renklerdeki ürün devrini kapattı...



2013 yılının ilkbahar ve yaz modası son derece renkli, cıvıl cıvıl bir sezonun yaklaştığını gösteriyor. Canlı ve çarpıcı renklerle kombinlenmiş hareketli tasarımlar, doğanın renklerini vitrinlere yansıtıyor. Peki ya mutfaklar? GoldMaster; “Hangi kadın, başka bir kadın ile pişti olmayı ister ki?” diye düşündü, mutfağı ve evi herkesten farklı olsun isteyen kadınlar için Viola’yı üretti.


Kadın ve moda ayrılmaz ikilisinin arasına GoldMaster dokunuşu…

Şıklık, yalnızca kıyafet seçimi değil; dekorasyon, zevkler ile bir bütündür. GoldMaster, sezonun en trend renkleri; bordo, mor, kırmızı, gri ürünlerinde kullandı ve evinde de şık olmayı seven kadınlar için, modanın vazgeçilmez deseni puantiyeli çaycıyı tasarladı. Artık mutfaklarda GoldMaster’ın moda rüzgarı esiyor.


GoldMaster GTM-7310P Viola; 1,8 lt kapasiteli su ısıtıcı ve 1,0 lt kapasiteli demliği ile mutfak-salon arasında mekik dokumanızı engelleyecek. Keyifli sohbetler hiç bölünmeyecek.


Otomatik sıcak tutma özelliği sayesinde, çayınızı her zaman sıcacık tutabileceksiniz.

GoldMaster GTM-7310P Viola; 2200 W yüksek performansı ile kısa sürede çayınızı hazırlar, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde boşa elektrik ve zaman harcamazsınız.


Moda her yerde diyorsanız GoldMaster Viola sizin için ideal…


www.goldmaster.com.tr


Geri Dön