20 / 05 / 2024

gold master küçük ev aletleri

gold master küçük ev aletleri

Teknolojiyi ve yenilikleri ürünlerine yansıtmayı ilke edinen GoldMaster, küçük ev aletlerinde, klasik renklerdeki ürün devrini kapattı...

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatı!

Master Sonsuz Tatil Köyü Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Renault Master Panelvan'a dev zam! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...​​​​​​​

Renault'nun en popüler ticari araçlarından biri olan Renault Master Van'a şok edici bir zam geldi! Hemen fiyatlara bakın! İşte Renault Master Panelvan'ın 16 Aralık 2022 tarihli fiyat listesi ve özellikleri...

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Güler tarafından kuruldu.

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eva City Master Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Fatih Şahin ve Yunus Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

gold master küçük ev aletleri Haberi

gold master küçük ev aletleri

2013 yılının ilkbahar ve yaz modası son derece renkli, cıvıl cıvıl bir sezonun yaklaştığını gösteriyor. Canlı ve çarpıcı renklerle kombinlenmiş hareketli tasarımlar, doğanın renklerini vitrinlere yansıtıyor. Peki ya mutfaklar? GoldMaster; “Hangi kadın, başka bir kadın ile pişti olmayı ister ki?” diye düşündü, mutfağı ve evi herkesten farklı olsun isteyen kadınlar için Viola’yı üretti.


Kadın ve moda ayrılmaz ikilisinin arasına GoldMaster dokunuşu…

Şıklık, yalnızca kıyafet seçimi değil; dekorasyon, zevkler ile bir bütündür. GoldMaster, sezonun en trend renkleri; bordo, mor, kırmızı, gri ürünlerinde kullandı ve evinde de şık olmayı seven kadınlar için, modanın vazgeçilmez deseni puantiyeli çaycıyı tasarladı. Artık mutfaklarda GoldMaster’ın moda rüzgarı esiyor.


GoldMaster GTM-7310P Viola; 1,8 lt kapasiteli su ısıtıcı ve 1,0 lt kapasiteli demliği ile mutfak-salon arasında mekik dokumanızı engelleyecek. Keyifli...