29 / 04 / 2024

Google Chrome’dan flaş uyarı! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Google Chrome’dan flaş uyarı! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Google Chrome desteği, Windows 7 ve Windows 8.1'de sona ermektedir. 2023'ten sonra yeni güncelleme yayınlanmayacak. İşte tüm detaylar...



Popüler İnternet tarayıcısı Google Chrome artık Windows 7 ve Windows 8.1 yüklü bilgisayarlarda bir uyarı gösteriyor. Microsoft'un yıllardır Windows 10 ve Windows 11'e yöneltme çabasına bir destek de artık Google Chrome'dan gelidi.

Google’dan güvenlik bildirimi! Chrome’u acilen güncelleyin!Google Chrome: Windows 7'yi güncelleme zamanı!

Google Chrome, Windows 8.1 ve Windows 7 için genişletilmiş desteği Ocak 2023'te sona eriyor. Microsoft tarafından terk edilen bu iki işletim sistemi, önümüzdeki yıldan itibaren artık Google Chrome güncellemelerini alamayacak.

Windows 7 veya Windows 8.1 sahipleri artık Google Chrome'dan bir yükseltme mesajı alıyor. Tarayıcınızın üst kısmında bildirim olarak görünen mesajda "Google Chrome güncellemelerini almak için Windows 10 veya sonraki bir sürüme ihtiyacınız var. Bu bilgisayarda Windows 7 çalışıyor. Bildirimi kapatmak için tıklasanız bile, uygulamayı açtığınızda yeniden görünecektir. Windows 10 veya Windows 11'e geçmek, güncelleme desteğinin gelecek yıl sona ereceği göz önüne alındığında anlamlı.


Geri Dön