16 / 05 / 2024

Google Chrome’dan flaş uyarı! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Google Chrome’dan flaş uyarı! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Google Chrome desteği, Windows 7 ve Windows 8.1'de sona ermektedir. 2023'ten sonra yeni güncelleme yayınlanmayacak. İşte tüm detaylar...



Google Chrome’dan çekilecek destek tüm Chromium tarayıcılarını etkileyecek. Bu nedenle başta Brave olmak üzere Chromium tabanlı başka bir tarayıcıya geçmek sorunu çözmeyecek. Yine de, Windows 7 veya Windows 8.1’de Chrome’u kullanabileceğinizi ancak güncelleme almayacağınızı belirtelim.

Güncelleme almayan uygulamalar ise hem güvenlik açığına yol açacak hem de yeni özelliklerden yoksun kalacak. Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 11‘i nasıl kuracağınızı merak ediyorsanız, bu yazımıza göz atmayı ihmal etmeyin.

Windows 10'a nasıl geçilir?

2016 tarihinden önce ücretsiz yükseltmeden yararlanmadıysanız windows 10 etkinleştirmek için elinizde lisans anahtarı olması gerekiyor. Eğer lisans anahtarınız yoksa deneme sürüm kurulur. Windows 10 lisans anahtarını bu link üzerinden "http://www.microsoft.com/tr-tr/windows/get-windows-10" satın alabilirsiniz.

Windows 10 edinmenin iki yolu bulunuyor. İşletim sistemini satın alıp mevcut bilgisayarınıza yükleme ve Windows 10 yüklü yeni bir bilgisayar satın alma olmak üzere iki seçenek arasından en iyi olanı değerlendirmenize yardımcı olacak kısa bir teste katılmanız gerekiyor. Bu test Microsoft'un sitesinde yapılyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Migros'ta! 7 Aralık 2022 fiyat listesi...
Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max BİM'e geldi! 7 Aralık 2022 fiyat listesi...
iPhone 13 A101'de! Acele edin, bu fırsat kaçmaz! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Geri Dön