03 / 05 / 2024

Google Pixel 7a özellikleri ve tanıtım tarihi sızdırıldı: İşte detaylar!

Google Pixel 7a özellikleri ve tanıtım tarihi sızdırıldı: İşte detaylar!

Google'un uygun fiyatlı akıllı telefon serisi Pixel, yeni bir modelle genişlemeye hazırlanıyor. İşte cihaz hakkında bilinen bütün ayrıntılar...



Google, Pixel serisiyle akıllı telefon pazarında adını duyurduktan sonra daha fazla kullanıcıya ulaşmak için uygun fiyatlı modellerle yoluna devam ediyor. Şirket, uygun fiyatlı Pixel 7a modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve bu cihazla ilgili birçok sızıntı bilgi gün yüzüne çıktı. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgileri sizler için derledik.

Google Pixel 7a, Google I/O 2023 etkinliğinde sahne alacak!

Google Pixel 7a için heyecanlı bir geri sayım başladı. Cihazın, 11 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan Google I/O 2023 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Pixel 7a, amiral gemisi seviyesindeki alternatif bir model olarak konumlandırılıyor ve işlemci olarak Tensor G2'ye sahip olacak. Tensor G2, 2 adet 2.85 GHz ARM Cortex-X1, 2 adet 2.35 GHz ARM Cortex-A78 ve 4 adet 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdek içeriyor. Ayrıca 5nm teknolojisi kullanılarak üretilen işlemcinin grafik birimi Mali-G710 MP07 olarak belirlenmiş.


Geri Dön