29 / 04 / 2024

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın



 

 Poco X5, Xiaomi'nin bir alt markası olan Poco aracılığı ile üretilen bir akıllı telefon. 2020'de piyasaya sürüldü ve orta sınıf bir ücret noktasındaki  yüksek performanslı donanımıyla tanınıyor. Poco X5, geniş bir ekrana, güçlü işlemciye, çoklu arka kameralara ve büyük bir pile sahiptir. Android  üzerinde işlem yapar ve ekonominizi zorlamadan yüksek kaliteli bir akıllı telefon tecrübesi isteyen kullanıcılara hitap eder.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

 Poco X5 serisi, 6 Şubat'ta tanıtılacak

Poco X5 ve Pro modellerinin yer alacağı yeni seri, 6 Şubat tarihinde görücüye çıkacak. Resmi olarak teknoloji şirketi aracılığı ile açıklanan bu tarihteki tanıtım onlıne olarak yapılacak.Klasik X5 modeli, gücünü 6 nm üretim aşamasından geçen Snapdragonun 695 versiyonlu işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A78 ve altı adet 1.7 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ise Adreno 619 ile sağlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön