15 / 05 / 2024

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın



POCO X5'in öne bakan tek bir kamera için ortalanmış bir deliğe, ayrıca bir 5G yonga setine ve nispeten kalın bir alt ekran çerçevesine sahip olduğunu doğruluyor.

Akıllı telefon; 6.67 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme Corning Gorilla Glass 5 korumalı Full HD+ AMOLED ekranla sunulacak. 48 Megapiksel ana kameraya malik cihaz, ilave olarak 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörüyle çıkacak. Cihaz, son olarak da 5.000 mAh pille desteklenecek.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 Pro, 6 nm fabrikasyon aşamasından geçen Snapdragon 778G işlemcisinden güç alacak. Adreno 642L grafik birimiyle desteklenen işlemci; bir adet 2.4 GHz hızında Cortex-A78, üç adet 2.2 GHz hızında Cortex-78 ve dört adet 1.9 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine malik. Ekran fonksiyonları bakımından klasik
 modelle aynı üretilecek Pro da 5.000 mAh bataryayla imal edildi.

Serinin Pro modeli, kamera fonksiyonları açısından ise klasik modeli arkada bırakıyor. Akıllı telefon; 108 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro sensöre sahip olacak.

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA'nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

Fiyatlar el yakmaya devam ediyor! Süt rekora doğru koşuyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön