28 / 04 / 2024

Neredeyse tüm fonksiyonları sızdırıldı! İşte A34 ve özellikleri

Neredeyse tüm fonksiyonları sızdırıldı! İşte A34 ve özellikleri

Görseli sızdırılan bir üründe Samsung Galaxy A34 oldu. İşte meraklsına Galaxy A34 ve teknik özellikleri.




Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerde amiral gemisi Galaxy S23 serisini günyüzüne çıkardı. S23 serisinin ortaya çıkmasının  akabinden Samsung, Galaxy A serisine ilave edeceği yeni modeller hakkında bir çok sızıntılar gerçekleşti. Seriye ilave edilecek şimdilik bilinen modeller arasında Galaxy A34 ve Galaxy A54 telefonları bulunuyor. Her iki telefonda şu ana kadar birçok sertifikasyon sitesinde kendisini göstererek kendileri
 hakkında bize fikirler verdi. Önümüzdeki ay kullanıcısıyla buluşacak modellerden Galaxy A34’ün neredeyse tüm fonksiyonları sızdırıldı.

Neredeyse tüm fonksiyonları sızdırıldı! İşte A34 ve özellikleri

Yeni Galaxy A34 akıllı telefonu Galaxy A33 modelinin bir üst Galaxy A54 modelinin de bir alt kademesinde yerini alacak. Yavaştan telefonun sızdırılan teknik fonksşyonlarına bakalım. Galaxy A34 Full HD+ çözünürlüklü ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6,6 inç sAMOLED ekran ile beraber gelecek. Daha evvelki sızıntılarda da dizaynında görüldüğü üzere ekranda üst bölümde su damlası çentiğine sahip olacak. Ayrıca tam kesin olmamakla beraber ekran altında parmak izi tarayıcısına sahip olabilir.


Geri Dön