07 / 05 / 2024

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?



VE İŞTE GOOGLE PİXEL WATCH’IN FİYATLARI

Peki merak edilen Pixel Watch’un fiyatı ne olacak? Sızan iddiaya göre cihazın fiyatları 250 euro (4.500 TL) ila 350 euro (6.400 TL) arasında değişiklik gösterecek.

İŞTE AKILLI SAATLE İLGİLİ SIZAN İLK BİLGİLER

Google’ın ilk akıllı saati olacak Pixel Watch’un özellikleriyle ilgili şu ana kadar birçok bilgi paylaşıldı. Kesin olarak doğrulanmayan bu paylaşımlarda akıllı saatin OLED ekranla geleceği, Exynos 9110 yonga setine sahip olacağı iddia ediliyor. 

WearOS işletim sistemiyle geleceği ileri sürülen akıllı saat Pixel Watch’ın 1.5 veya 2 GB RAM ve 32 GB’lık depolama alanı içereceği, Google Asistan desteği ve Maps gibi Google uygulamaları ile birlikte kullanılacağı da henüz resmi olarak doğrulanmasa da konuşulan iddialar arasında bulunuyor.

Ayrıntılar için tıklayın http://9to5google.com

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Eylül 2022 tarihinde saat 05.07 saatinde yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,32 Türk Lirası, euro 18,28 Türk Lirası, altının gramı ise 980 Türk Lirası değerinde.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

 

 


Geri Dön