27 / 04 / 2024

Gördes'e 41 milyon 36 bin 904 liralık yatırım yapıldı!

Gördes'e 41 milyon 36 bin 904 liralık yatırım yapıldı!

Geçtiğimiz 2009 yerel seçimlerinden bugüne Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 'un çalışmaları ve girişimleri sonucu Gördes'e 41 milyon 36 bin 904 liralık yatırım yapıldığı bildirildi.




Geçtiğimiz 2009 yerel seçimlerinden bugüne Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un çalışmaları ve girişimleri sonucu Gördes'e 41 milyon 36 bin 904 liralık yatırım yapıldığı bildirildi. 


Gördes'e yapılan en önemli yatırımlardan bir tanesi  TOKİ  konutları olurken, gerçekleştirilen bu proje ile İlçeye 172 TOKİ konutu kazandırıldı. 


Yapılan yatırımlar sadece ilçe merkezi ile sınırlı kalmayıp, köy ve beldelere de ulaştı. Yapılan yatırımlar arasında TOKİ konutları, Adnan Menderes Camii, Anadolu Lisesi, Anadolu Lisesi Pansiyonu, Yeni Devlet Hastanesi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve KYK Öğrenci Yurdu, Belediye Şantiye Binası, Soğuk Hava Deposu, Çiçekli Göleti, Fatih Ortaokulu Ek Derslik, Oyun Parkları, Ramazan Tevfik Demirağ Anaokulu yeralıyor. 

"Bu yola ilçemizin kalkındırılması ve çocuklarımızın geleceği için çıktık." diyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, ilçe için çalışmaktan yılmayacağını belirti. Gördes tarihinde ilk defa bir dönemde bu kadar büyük rakamlarda yatırım yapıldığını kaydeden Akyol, "Bunlar tamamlanan projeler olup birçok projemiz henüz inşaat halinde" diye konuştu. 


Tünaydın


Geri Dön