03 / 05 / 2024

Gordion AVM 1. yılını hediyelerle kutluyor!

Gordion AVM 1. yılını hediyelerle kutluyor!

Gordion Alışveriş Merkezi, 1´inci yılını 17 - 18 - 19 Eylül 2010 tarihlerinde 3 gün 3 gece birbirinden sürprizli hediyelerle kutluyor



Ünlü DJ Geveze, 18 - 19 Eylül 2010 tarihlerinde Gordion AVM ziyaretçileri ile buluşacak ve Kutu Kutu Yarışması ile Ankaralılara çok sayıda hediye dağıtacak. Etkinlik Radyo Virgin´de canlı olarak yayınlanacak.

İlk kez 2009 yılında kapılarını Ankaralılara açan Gordion Alışveriş Merkezi, 1´inci yılını 17 - 18 - 19 Eylül 2010 tarihlerinde 3 gün 3 gece birbirinden sürprizli hediyelerle kutluyor. Yıldönümü kapsamında Ankara´ya ilk kez bir etkinlik için gelen ünlü DJ Geveze ile Ankaralılar 18 - 19 Eylül 2010 tarihlerinde bir araya gelecek, DJ Geveze´nin düzenleyeceği Kutu Kutu Yarışması ile birbirinden güzel hediyeleri anında kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Kutu Kutu Yarışması ile birlikte toplam 252 adet hediye AVM ziyaretçilerinin olacak. I-pad´ler, I-phone´lar, plazma TV´ler ve çok sayıda küçük ev aletleri, aynı anda canlı olarak Radyo Virgin´de de yayınlanacak yarışma ile Ankaralılara hediye edilecek.

Gordion Alışveriş Merkezi´ni 17 - 18 - 19 Eylül tarihlerinde ziyaret edenler arasında sürpriz şekilde belirlenecek toplam 1500 şanslı kişi, 45 TL´lik hediye çeklerini de yine anında kazanacak. Yine üç gün boyunca mağazalardan inanılmaz indirimler ziyaretçilere sunulacak.

Çocuklu aileleri de unutmayan Gordion Alışveriş Merkezi, üç gün boyunca 1´inci yaş pastası ile çocuklara özel yıldönümü kutlama etkinliği düzenleyecek, çocuklar dev pasta ile birlikte fotoğraf çektirebilecekler. Günün belirli saatlerinde ziyaretçilere özel mini doğum günü pastaları ikram edilecek.

Gordion Alışveriş Merkezi´nin çevre sakinlerine özel olarak düzenleyeceği Komşularla Barbekü Partisi´nde, hem müzik hem de eğlenece dorukta yaşanacak, Gordion AVM komşuları aynı zamanda go-kart yaparak keyifli bir gün geçirecekler.

Alışveriş merkezlerinde gerçekleştirilen pazarlama çalışmalarında en önemli olan unsurun kiracılara satış olarak geri dönüş olduğunu vurgulayan Gordion AVM Genel Müdürü Alp Atilla, düzenlenen yıldönümü etkinlikleri ile hem alışveriş merkezine giriş sayısını arttırmayı hem de mağazaların satışlarına bunu yansıtmayı amaçladıklarını belirtti. Atilla sözlerine şöyle devam etti: "Gordion AVM, birinci yaşını binlerce hediye dağıtarak kutlayacak. Gordion´a gelen müşterilerimize anında hediyeler armağan edilecek. Ziyaretçiler, ünlü DJ Geveze ile çok keyifli ve eğlenceli bir gün geçirecekler. Tüm Ankaralıları bu özel kutlamaya bekliyoruz."

DJ Geveze - Kutu Kutu Yarışması Programı
14:00 - 14: 45    Geveze ile Kutu Kutu - 2. kat yaşam alanı
14:45 - 15:30     Ara
15:30 - 16:15     Geveze ile Kutu Kutu - merkez alan
16:15 - 17:00     Ara
17:00 - 17:45     Geveze ile Kutu Kutu - yemek katı
17:45 - 18:15     Ara
18:15 - 19:00     Geveze ile kutu kutu  - 1. kat bijou alanı

Gordion AVM
Efsanevi Gordion Düğümü temasını ilk defa bir AVM´de işleyen, dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts´in yarattığı Gordion AVM aynı zamanda Türkiye´nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM (Bina Araştırması & Kuruluş & Çevresel Değerleme Metodu) sertifikasına sahip en büyük alışveriş merkezi olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 150´yi aşkın mağazayı ve 13 salonlu Ankara´nın en büyük sinema kompleksini de içinde barındıran Gordion; özellikli marka karması ile de diğer AVM´lerden ayrışıyor.


Geri Dön