30 / 04 / 2024

Gordion AVM'nin yeni yaşam alanı Lounge Party açıldı!

Gordion AVM'nin yeni yaşam alanı Lounge Party açıldı!

Ziyaretçilerin alışverişin yanısıra birçok ihtiyacına daha cevap vermek amacıyla ünlü Mimar Mustafa Toner tarafından tasarlanan Gordion Alışveriş Merkezi içerisindeki yaşam alanı düzenlenen Lounge Party ile hizmete a&cc



Gordion Alışveriş Merkezi, 15 Ekim 2010, Cuma akşamı düzenlediği Lounge Party ile yeni yaşam alanını hizmete açtı. Renkli görüntülere sahne olan Gordion Alışveriş Merkezi’ndeki açılış partisinde seçkin davetliler birbirinden ilginç sürprizlerle keyifli dakikalar geçirdi.
 
Konuklar açılış programı kapsamında sergilenen DJ performansı ve danslar eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı yakaladılar. Açılışta, davetliler için özel olarak hazırlanmış kokteylleri sunan Bar Bees kızları şırınga ve tabanca ile içki ikramı yaptılar. Bu ilginç kokteyl şovundan sonra başlayan dans gösterisiyle de davetliler DJ, perküsyon ve saksafon eşliğinde müziğe eşlik ettiler. Yaşam alanı ile birlikte yeni bir anlayışla yapılan tuvaletler de konuklar tarafından büyük beğeni topladı. Özel ışıklar ve şık dekorasyon ile hazırlanan tuvaletlerde, dokununca aydınlanan aynalar bulunuyor. Mekandaki özel tasarımlı tuvaletlerin, kısa bir süre içinde tüm AVM’de faaliyete geçireleceği belirtildi.
 
Gordion Alışveriş Merkezi’nin üstün hizmet anlayışının ışığında geliştirilmiş ve ziyaretçilerin hizmetine sunulmuş olan yeni yaşam alanı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Gordion Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Alp Atilla, her zaman "Yaşam merkezi" olma gayesinde olan Gordion’da bir ilk olan yeni yaşam alanı ile konforlu, rahat, ayrıcalıklı bir şekilde alışverişin yanı sıra alışveriş merkezinde hoşça vakit geçirilebileceğini vurguladı. Atilla, alışveriş öncesinde veya sonrasında yaşam alanında dinlenme fırsatı yakalayacak olan ziyaretçilere Gordion’un kalitesini ve üstün hizmet anlayışını sunmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.


Geri Dön