06 / 05 / 2024

Göz alıcı yatak odaları için yapılacaklar!

Göz alıcı yatak odaları için yapılacaklar!

Yatak odası kutsal bir mabet gibidir. Bu özel odayı dekore ederken seçtiğiniz eşyalar kişiliğinizle ilgili ipuçları verir. Cosmopolitan dergisi; yatak odanızda kendi cennetinizi yaratabilmeniz için bazı tüyolar veriyor. İşte dikkat etmeniz gerekenler:



AYRINTILARA ÖNEM

Yatak odanızı küçük dokunuşlarla kendi zevkinize göre dekore edebilirisiniz. Mesela kornişlere takacağınız püsküllerle; bambaşka bir hava yaratabilirsiniz.

STİLİNİZİ OLUşžTURUN

Seyahatleriniz sırasında gittiğiniz ülkelerde ikinci el dekorasyon mağazalarını gezin. Bu mağazalarda orijinal aksesuvarlar bulabilirsiniz. Ayrıca işlemeli ve boncuklu bir yastıkla da odaya egzotik bir hava katabilirsiniz.

YENİLİKLERE AçIK OLUN

Sıra dışı bir lambayla, modern bir yatak odası yaratabilirsiniz. Ancak seçtiğiniz lambaların başlıklarının çok kapalı olmamasına dikkat edin; bu sayede daha doğal bir ışık elde edeceksiniz.

RENKLİ DUVAR

Duvar kaplama işinde usta olan biriyle konuşun ve zevkinize göre bir duvar kağıdı seçin. Eğer duvar kağıdı istemiyorsanız; duvarlarınızı bej gibi yumuşak bir renge boyayabilirsiniz. Odanızda kendi tarzınızı yansıtacak eşyaların olmadığını düşünüyorsanız, bu renk size bütün atmosferi değiştirme imkanı sağlar.

FEMİNEN DETAYLAR

Tüylü ve ipeksi kumaşlardan bir yastık, doğa resimleri ve eski bir yatak örtüsüyle; odanızı kendi özel alanınıza dönüştürebilirsiniz. Odaya koyacağınız deri bir sandayle de bu konuda size yardımcı olacaktır.
Sabah


Geri Dön