29 / 04 / 2024

Gözde Grubu 5. Ege Mutfağı Zirvesi'nde yer aldı!

Gözde Grubu 5. Ege Mutfağı Zirvesi'nde yer aldı!

Modern daire ve güvenilir mimariye sahip binalar inşa eden Gözde Grubu'nun hayata geçirmeyi planladığı MyVia 414'te residence dairelerin, modern ofislerin, mağazaların ve seçkin bir otelin ilk kez bir arada olacağı vurgulandı.




MyVia 414 satış yöneticisi Didem Tali, projelerinin insan odaklı olmasına ve yaşanabilir alanlar yaratılmasına önem verdiklerini kaydetti. 


Gözde Grubu 5. Ege Mutfağı Zirvesi'nde yer aldı. Modern daire ve güvenilir mimariye sahip binalar inşa eden Gözde Grubu'nun hayata geçirmeyi planladığı MyVia 414'te residence dairelerin, modern ofislerin, mağazaların ve seçkin bir otelin ilk kez bir arada olacağı vurgulandı. Stantta ayrıca İzmir'deki inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile birlikte Bornova'da inşa edilmesi planlanan "MyVia Bahçe Projesi" de vatandaşlara anlamimarisi tıldı. Proje kapsammda dört mevsim yüzme havuzu, spor salonu, sauna, cep sineması, botanik bahçesi, basket sahası ve oyun salonlarının da bulunduğu yeni bir yaşam alanının İzmir'e kazandırılacağını belirten satış yöneticisi Didem Tali, "Projelerimizin insan odaklı olmasına ve yaşanabilir alanlar yaratmasına önem veriyoruz. Satışı tamamlanan dairelerimizde yaşam başlamışta'. Projenin konumu kadar içinde yer alan sosyal alanların da her türlü ihtiyacı karşılamasına özellikle dikkat ettik" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön