29 / 04 / 2024

Göztepe Nida Kule ‘de metrekaresi 25 dolara kiralık ofis!

 Göztepe Nida Kule ‘de metrekaresi 25 dolara kiralık ofis!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidakule

Satış sürecinin tamamlandığı Nida Kule Ofis projesinin birimlerinde metrekaresi aylık 25 dolardan kiralama yapılabiliyor. Projede 29 bin metrekare kiralanabilir alan mevcut





Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un Anadolu Yakası-Göztepe’de hayata geçirildi. Toplamda 47 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Göztepe Nida Office Tower projesinin arsa alanı ise 10 bin 813 metrekare olarak belirlenmiş durumda. Tek kule halinde 32 kattan meydana gelecek şekilde tasarlanan Nida Kule ‘de ayrıca 3 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor.


 Göztepe Nida Kule ‘de metrekaresi 25 dolara kiralık ofis!  


Satış sürecinin sona erdiği Tahincioğlu Nida Kule ‘de 29 bin metrekarelik alan kiralamaya sunulmuş durumda. Metrekare kira tutarının aylık 25 dolar ile 30 dolar arasında değişim gösterdiği projenin kiralama süreci ile Kuzeybatı Gayrimenkul ilgileniyor. 31 Aralık 2012’de inşaatı bitirilen  Nidakule  Göztepe ‘nin teslimleri ise 2013 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.


  Göztepe Nida Kule ‘de metrekaresi 25 dolara kiralık ofis!  


D100 Karayolu Göztepe Kavşağı üzerinde konumlanan Nidakule Göztepe, Kadıköy-Kartal metro hattının yanı sıra Boğaziçi Köprüsü bağlantı yollarına, metrobüse, denizyolu ve demiryolu hatlarına da birkaç dakika içerisinde ulaşım imkanı sağlıyor.


Ndakule Göztepe’de cafe, restoran, kafeterya, fitnesscenter, sauna, masaj, kuaför, lostra salonu, spor salonu, toplantı odaları, kuru temizleme, fuaye alanı, bisiklet parkı gibi çeşitli sosyal olanaklar mevcut durumda.



0212 325 28 00

http://www.nidakulegoztepe.com/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön