22 / 05 / 2024

Gram altın 154 TL birden düştü! Alan aldı, alamayan yarın alır! Altının efendisi İslam Memiş olacakları açıkladı!

Gram altın 154 TL birden düştü! Alan aldı, alamayan yarın alır! Altının efendisi İslam Memiş olacakları açıkladı!

Altının efendisi İslam Memiş, ikinci tur öncesinde altın fiyatlarındaki değişimleri değerlendirerek, ''Alan aldı, alamayan yarın alır'' diyerek altında olacakları peş peşe açıkladı.



GRAM ALTIN 154 TL BİRDEN DÜŞTÜ!

İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişleri kademe kademe anlattı. Altın fiyatlarının ABD Tarım Dışı İstihdam verisi sonrasında yükselişe geçtiğini belirterek, Ons altında balonun olduğunu ve patlayacağını söylemişti.

Merkez Bankalarının piyasaları oylamasının Haziran ayını bulacağını söyleyen Memiş ''1960, 1910'a kadar geri çekileme mutlaka gerçekleşecektir. 2030 doları direnç seviyesi olarak belirleyecekler.'' dedi.

ALAN ALDI ALAMAYAN YARIN ALIR!

İslam Memiş gram altının Kapalıçarşı'da 1516 seviyesinde olduğu cuma ve cumartesi gününü işaret ederek, ''Sen 1480'den, 1500'den nasıl gidersin gram altın alırsın? Yapacak bir şey yok. 28 Mayıs'a kadar nasıl geniş bant aralığında piyasa bekliyorsam, gram altında da 1350-1450 lira aralığında dalgalanan fiyat bekliyorum. Biraz daha düşebilir diyen dostuma diyorum ki, sen tedbirini al, yüzde 50 al, ondan sonra bekle.'' dedi..

Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 17 Mayıs altın fiyatları kaç lira? Kapalıçarşı'da gram altın ne kadar oldu? 17 Mayıs Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları...


Geri Dön