Kent Haberleri

Gram altın 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Gözünüzü dört açın!

Bugün gram altın 1088 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları büyük yükseliş kaydederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Altın fiyatları tam bu kadar olacak, gözünüzü dört açın! Altın fiyatları yükselişe geçerken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı

Son dakika altın fiyatları bugün de yukarı yönlü harektine devam ediyor. Altın fiyatları yükselişe geçerken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı ve yatırımcılara gözlerini dört açmaları konusunda uyardı. 1 gram bile altını olanlar koşun bakın...

GRAM ALTIN 27 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Altın fiyatları miyonlarca kişi tarafından merakla takip ediliyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Altın fiyatlarındaki hareketliliği değerlendiren İslam memiş, altın fiyatlarının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı.

 

 İslam Memiş gram altının 150 lira birden yükseleceğini söyleyerek aralık aynın sonunda 1200 lira olacağını belirtti. İslam Memiş altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğinin altını çizdi. Memiş, 2023 yılı içinde ise altın fiyatlarının 1400 lira olacağını belirtti.

ONS VE GRAM ALTIN

Altın fiyatları, çarşamba günü ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra yükselmeye başladı. Ons altından aldığı destek ile yükselile geçen gram altın rekor rakamlara ulaştı.

Altın fiyatları bu hafta içinde tüm zamanların en yüksek rakamlarını test etti. Ons altın hafta içinde 1800 seviyesini test ederken gram altın 1090 sınırına dayandı.

 

3 Aralık Cumartesi günü ise ons altın 1.799 dolardan işlem görürken gram altın 1.088 lira oldu. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.777 liradan satışa sunulurken, yarım altın 3.555 liradan işlem görüyor.

Gram altın önümüzdeki hafta işte tam bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler çarpılıp kaldı! Hemen bakın!

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın! 3 Aralık 2022 altın fiyatları

İslam Memiş 'Yakında' diyerek uyardı! Gram altına odaklananlar çok şey kaybeder