05 / 07 / 2024

Gram altın 3 bin 500 TL! Tam seçim günü açıklandı! Elinde gram, çeyrek, tam altını olanlara büyük şok!

Gram altın 3 bin 500 TL! Tam seçim günü açıklandı! Elinde gram, çeyrek, tam altını olanlara büyük şok!

Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, altınf iyatları ile ilgili kritik bir açıklamada bulundu. İşte elinde altını olanları şok eden o rakamlar...



Elinde altını olanlar ve altın yatırımcıları, son dakika gram, çeyrek ve tam altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Seçim gününde altın fiyatlarındaki hareketlilikler merak ediliyor. 

Altın fiyatlarında yükseliş geçtiğimiz günlerde başladı. Ons altın bugüne 2.233 dolar seviyesinden başlarken, gram fiyatı 2 bin 323 TL civarında seyrediyor. 

Altın piyasasında yaşanan yükselişlerin ardından Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, kritik altın değerlendirmelerini paylaştı. 

Gram altın 3 bin 500 TL! Tam seçim günü açıklandı! Elinde gram, çeyrek, tam altını olanlara büyük şok!

Sabah Gazeetsi'nde yer alan habere göre; Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son dakika altın fiyatlarını değerlendirdi ve alım fırsatlarını rakam vererek açıkladı. İslam Memiş, ons altının dün 2 bin 216 dolar seviyesine kadar hızla yükseldiğinin altını çizdi ve "Beklentimiz ise 2 bin 125 dolar seviyesi. Peki neden bu kadar agresif arttı? Normalde dolar kuru yüksekliği sebebiyle ons altının düşmesi gerekirdi. Fakat artışın nedenleri şunlar; merkez bankalarının talebi, alımı var ikincisi ise jeopolitik gerilimler tarafta yavaş yavaş fiyatlamalar bulunuyor" açıklamasını yaptı.

Kendi nazarında bu fiyatlamaların sağlıklı olmadığını vurgulayan Memiş, "Ons altın tarafında satışlar bekliyorum. 2125 dolar öngörüm hala devam ediyor" dedi ve 2090 dolar seviyesinin ihlal edildiğine, vize almadan da 2 bin 200 dolar seviyesinin kırıldığına dikakt çekti. 

Memiş, söz konusu açıklamasında, "Fakat vize almadan yukarı çıkamazsın. O yüzden ben bu yükselişleri sağlıksız görüyorum. Fake yükselişler. Bu fiyatlar geri gelecektir" diye konuştu. 

Gram altın 3 bin 500 TL! Tam seçim günü açıklandı! Elinde gram, çeyrek, tam altını olanlara büyük şok!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altının 2 bin 216 dolara yükseldiğini, bu yükselişlerin 2.160 dolar seviyesinden başladığını aktardı ve 7 günde yükselişin 56 doları bulduğunu belirtti. 

"Ons altın 56 dolarlık yükselişin karşısında gram altının en az 100 lira kadar değer kazanması gerekirdi. Yani 2500 TL seviyesinde bir gram altın olması gerekirdi" ifadelerini kullanan İslam Memiş, altında işçilik tarafında gerileme yaşandığının, arz tarafındaki problemlerin çözüldüğünün, bu sebeple de gram altında normalleşmenin başladığının altını çizdi. 

Memiş, gram altın fiyatlarındaki düşüşlerin de kalıcı olmadığına dikkat çekti ve "2395-2400 TL seviyesinden düşük olan rakamlar alım fırsatıdır. Kademeli bir şekilde alım fırsatı veriyor" dedi. 

3 bin ile 3 bin 500 TL beklentilerinin devam ettiğini vurgulayan Memiş, "Altın fiyatlarındaki gerilemeler kalıcı değil" diyerek açıklamasını tamamladı. 

SON DAKİKA: Antalya'da 4.2 büyüklüğünde deprem!

Kredi kartı kullananlar dikkat: Sonradan taksit uygulaması da kalkıyor! 

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Şimdi açıklandı: Yeni zam ve indirim...

 


Geri Dön