16 / 05 / 2024

Gram altın bir anda fırladı! Piyasa kahini İslam Memiş devamı gelecek deyip tarih zikretti

Gram altın bir anda fırladı! Piyasa kahini İslam Memiş devamı gelecek deyip tarih zikretti

Piyasalar Ekim ayına yükselişle girerken, gram altın 997 seviyelerinden tekrardan 1030 seviyelerine yükseldi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise altındaki yükselişe ilişkin "Yetmez" değerlendirmesi yaparak Ekim ayı için çarpıcı açıklama geldi. İşte altın yatırımcısını yakından ilgilendiren o yorum.



Memiş, altın fiyatlarının 1000 liranın üstüne çıkacağını ifade ederek, "Altında bir sonraki atakları 1020, 1040 ve 1060 lira olarak göreceğiz. 1.000 liranın altındaki sarkmalar kalıcı değil" dedi.

Memiş, "Gram altın TL ekranlarda 980. 998-1001 lira seviyesinde. Ekranlardaki rakamlara inanarak altın düştü diyenlere belirtmek isterim. Gümüş rasyodan kaynaklı altına kıyasla pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek. Gümüşün gram fiyatı serbest piyasalarda 12 lira seviyesinde. Kripto para piyasasında yatay seyir, satıcılı seyir devam ediyor. Düşüşlerin kalıcı olmayacağını düşünüyorum" diyerek gram altında yaşanabilecek senaryolar hakkında bilgi verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön