29 / 04 / 2024

Gram altın bir anda fırladı! Piyasa kahini İslam Memiş devamı gelecek deyip tarih zikretti

Gram altın bir anda fırladı! Piyasa kahini İslam Memiş devamı gelecek deyip tarih zikretti

Piyasalar Ekim ayına yükselişle girerken, gram altın 997 seviyelerinden tekrardan 1030 seviyelerine yükseldi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise altındaki yükselişe ilişkin "Yetmez" değerlendirmesi yaparak Ekim ayı için çarpıcı açıklama geldi. İşte altın yatırımcısını yakından ilgilendiren o yorum.



Piyasalar Ekim ayının ilk haftasına yükselişle girdi. 17,80 seviyelerine kadar gerileyen Euro 18,40 seviyelerini görürken, gram altın ise tekrardan 1000 lira üzerini gördü. Hareketlenen piyasaya ilişkin İslam Memiş'ten dikkat çeken bir yorum geldi. İşte İslam Memiş'ten dikkat çeken piyasa tahmini.

GRAM ALTIN YÜKSELİŞE GEÇTİ
Gram altındaki yükselişe ilişkin "Fena değil" yorumu yapan Memiş, "Gram tarafında yüzde 6 yükseliş Ons tarafında yüzde 5 yükseliş Fena değil ama yetmez" dedi.

ALTINA TALEP PATLADI
Geçen haftalarda düşün yaşayan emtialar için ciddi taleplerin oluştuğunu belirten Memiş, "2 haftadır fiziki gümüş tarafında ciddi bir talep vardı. 1 haftadır da ABD ve İngiltere’de fiziki altın talebi patladı." yorumunda bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön