Altın & Gümüş

Gram altın birden 500 TL yükselecek! Uzman isimden hiç duyulmamış tahmin geldi! Net tarih verildi! Herkes hazır olsun

Altın fiyatlarını merakla takip eden yatırımcıları şaşkına çeviren son dakika altın açıklaması uzman isimden geldi Gram altının birden 500 TL artacağını söyleyerek net tarih verdi. Hazır olun o gün geliyor. Son iki hafta içinde dip seviyelere gerileyen altın fiyatları bugün tekrar tırmanışa geçti

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yatırımcıların gündeminden düşmüyor. Son iki hafta içinde dip seviyelere gerileyen altın fiyatları bugün tekrar tırmanışa geçti. 

900 TL seviyesinde işlem gören gram altın ise tekrar 1,000 TL seviyesini geçti. Ons altın 1710 seviyesinde işlem görüyor. Altının yükselmesinin en önemli nedeni dolar endeksinin gerilemeye başlaması oldu. Dolar endeksi 111 seviyesine kadar düştü.

Yatırımcılar altın fiyatlarındaki bu yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden bu zamana kadar duyulmamış altın açıklaması geldi. 

GRAM ALTIN BİRDEN 500 TL ARTACAK...

Altın fiyatları için tahmin ve yorumlar uzmanlar tarafından gelmeye devam ediyor. Son 2,5 senenin eşiğinden dönen altın fiyatları bugün yükseliyor. Peki bu altın fiyatları ne zamana kadar yükselecek?

Finans uzmanı Tunç Şatıroğlu, altındaki yükselişin devam etmesini beklediğini söyledi ve ayrıca altının yüzde 35 değerinde artış olacağına işaret etti.

 Bu durum gram altının 1,500 TL yapacak ve çeyrek altın ise 2,000 TL seviyesinde olacak diyerek altın fiyatlarının yükseliş eğilimine devam edeceğini söyledi. Tunç Şatıroğlu'na göre gram altının 1,600 TL, çeyrek altının ise 2,000 TL bandına yükselmesi bekleniyor.
 

ALTIN FİYATLARI HIZ KESMEDEN YÜKSELECEK

Tunç Şatıroğlu altın fiyatlarının hız kesmeden yükseleceğini söyledi. Bunun nedeni olarak ise Fed olarak açıkladı. Şatıroğlu: '' Fed, ABD’de düzenli olarak faiz artırımları yapıyor. Bu faiz artırımları da değerli metalde fiyat yükselişini destekliyor.'' dedi. Son olarak Şatıroğlu tam altın içi 8 bin lira beklentisi olduğunun da altını çizdi.

ONS VE GRAM ALTIIN SON DURUM

Ons altın bugün 1700 doları aştı ve 1708 dolardan işlem görüyor. Aynı dakikalarda gram altın alış fiyatı 1,014 TL, satış fiyatı ise ,027 TL seviyesinde. Çeyrek altın alış fiyatı  1,661 TL satış fiyatı 1,678 TL, yarım altın alış fiyatı 3,317 TL, satış fiyatı ise 3,359 TL seviyesinde, tam altın alış fiyatı 6,626 TL, satış fiyatı ise 6,878 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde 1 gram bile altını olanlar hemen bakın! 4 Ekim 2022 altın fiyatları 

Altın 1000 TL'nin üzerine çıktı! Analistler bundan sonraki durağını açıkladı, kaçırmak istemeyenler tıklasın