20 / 05 / 2024

Gram altın çakıldı sanmayın! İslam Memiş o tarihi verince herkes sevinçten dört köşe oldu!

Gram altın çakıldı sanmayın! İslam Memiş o tarihi verince herkes sevinçten dört köşe oldu!

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Gram altın fiyatları çakıldı zannetmeyin endişeye gerek yok. İslam Memiş, yeni tahminlerini duyuyordu. Altın o tarihte yeniden yükselişe geçecek. İşte detaylar!



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dönemlerde altının çakılmasına dair yeni yorumlarda bulundu. Altın fiyatlarında sert düşüş devam ederken İslam Memiş'ten yatırımcıya önemli tavsiyelerde bulundu.

Ünlü Ekonomist İslam Memiş gram altına dair yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Altının gram fiyatı 1115 TL. Ama serbest piyasalarda 1132, 1137 lira aralığında bir gram altın bulunuyor. Yine en son videolarımızda geçen hafta hatırlar iseniz, gram altın 1198 TL seviyesine kadar yükselince Şubat'ın 15'ine kadar 1140 lira seviyesine kadar bir gerilemeden bahsetmiştim. Bu daha aşağıya doğru çekildi. 1140 TL'nin altında gram altın TL fiyatı var. TL'de bekleyen, düşüşleri bekleyen, alım fırsatı kollayanlar da bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını gayet açık bir şekilde bilmelidir. Bu düşüşler kalıcı olmaz. Gram altında. Ons bazında her ne kadar baskılama devam etse de hem onstan hem dolardan destek gören gram altın TL fiyatı tekrardan orta ve uzun vade için alım fırsatları vermeye devam ediyor.”

GRAM ALTIN 1400 LİRA SEVİYESİNİN ÜZERİNE ÇIKACAK!

Altın fiyatları ile ilgili öngörüsünde hiçbir değişiklik olmadığına değinen İslam Memiş ons altının hala 1830 dolar seviyesinde tutunma eğilimi içinde olduğunu belirterek “Güçlü destek seviyesi. Eğer aşağı düşerse 1810 dolar seviyesi var. Ancak şimdilerde 1830 dolar üzerinde tutunma çabasını sürdürüyor. Elinde dolar bulunanlar orta ve uzun vadede 2023 için 2350 dolar 2500 dolar öngörüm hala geçerli. Bu fiyatların düşük olduğunu düşünen birisiyim" diye konuştu. İslam Memiş, ons Altın fiyatlarının 2300 dolar seviyelerine çıkması ve dolarda da herhangi bir değişiklik olmaması halinde gram altın fiyatlarının kısa süre içerisinde 1400 TL’nin üstüne çıkacağını dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön