15 / 05 / 2024

Gram altın için kritik uyarı! "Canınız yanmasın" diyen İslam Memiş cuma gününü işaret etti

Gram altın için kritik uyarı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son videosunda gram altın için çarpıcı uyarılar yapıp 'canınız yanmasın' sözlerine yer verdi.



Kripto paralarda da yatay süreç vardır. Fed'e kadar da kendine bir yön belirleyecektir. 50-75 baz puan faiz artışı beklenmektedir. Yüzde 45 civarında 75 baz puan, yüzde 55 civarında 50 baz puan yükseliş beklenmektedir. Bakalım Fed ne kadar artırım olacak. Benim aldığım izlenim 50 baz puan yönündedir.

Sterlin dolar paritesinde ciddi düşüş var ayrıca. Sterlin TL 21.34 seviyesindedir. Dolardan güç toplamaya devam etmekte. Yatay, sakin bir bekleyiş vardır. Bu hafta cuma günü Fed Başkanı'nın konuşması var ayrıca. Çok önemli olacak, cuma günü piyasalarda dalgalanma olabilecektir. Fed'in faiz artırımına dair bir ipucu aranacaktır. Cuma günü dalgalanma olursa şimdiden bunun hazırlığını yapmanız gerekmekte. Piyasalarda olumsuz bir gelişme yok şu an. Gayet sakin bir şekilde yoluna devam etmekte. TCMB'nin faiz indirimiyle atak gerçekleştiren dolar kuru güçlü duruşunu korumaya devam etmekte. Ekstra durum olursa hemen devreye girerim ve yorumlamaktayım.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön