18 / 05 / 2024

Gram altın o seviyeyi bulacak. Flaş rakam verildi

Gram altın o seviyeyi bulacak. Flaş rakam verildi

Gram altın alacak vatandaşlar önümüzdeki günlerde gram altının ne kadar olacağını merak ediyor. Gram altın için flaş bir rakam verildi.



Kapalıçarşı'da yer alan kuyumcular tarafından müşterilerine tüyolar verilmeye devam ediliyor. Kısa sürede kar elde etmeleri açısından fiyatlardaki ivmeden bahseden esnaflar kazanç sağlamakta yardımcı oluyor. Esnaflardan gelen açıklamalara göre altındaki kazancın devam edeceği belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde artışa devam edeceği açıklanırken yatırımcıları bekleyen sürprizlerin olduğu da vurgulanıyor.Gram altın fiyatlarındaki yükselişlerin dikkat çekmesiyle birlikte yıl sonu tahminleri de geldi. Kuyumcu esnafları tarafından yapılan değerlendirme sonrasında iki farklı veri duyuruldu. Hem dolardan hem de ons altından destek alan gram altındaki yükselişlerin ise yatırımcının yüzünü güldüreceğine tahmin ediliyor. 

GRAM ALTIN İÇİN 2 BİN TL RAKAMI VERİLDİ

Kuyumcu esnafları tarafından paylaşılanlara göre 2023 yılının devamında gram altının, ons altından daha fazla destek alacağı söyleniyor. Bu durumda yükselmeye devam eden gram altın için Tevfik, yıl sonu tahminlerini paylaştı. Yıl sonunda gram altın için tahmininin 1.975 TL seviyelerine ulaşırken, 2.000 TL seviyelerini aşma ihtimaline değindi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön