15 / 05 / 2024

Gram altın piyasayı sallayacak! Dolardan kaçan altına sığınacak! 

Gram altın piyasayı sallayacak! Dolardan kaçan altına sığınacak! 

Altın fiyatları için yatırımcıların fiyat araştırmaları sürerken, analistlerden son dakika açıklamaları yapılıyor. Peki altın fiyatlarını neler bekliyor? Altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi, artacak mı? İşte ayrıntılar...



Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve altını olanlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Rekor seviyelere ulaşan altın gündemden düşmüyor. Küresel piyasalarda, enflasyon ve resesyon endişeleri varlık fiyatlarının yönü üzerinde etkili olmaya devam ederken, petrol fiyatlarında dünkü haber akışıyla yükselen oynaklık yatırımcıların risk iştahını kaçırıyor. 

Gram altın piyasayı sallayacak! Dolardan kaçan altına sığınacak!  

Geçen ayın başında altının onsu 1900 seviyelerindeydi. Ons altın, 16 Mayıs tarihinde dolar endeksinin 20 yılın zirvesini görmesiyle 1786 dolara kadar düştü. Ons altın fiyatı 1.830 doların altını test etti ve 19 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyesini gördü.

Peki altın fiyatlarını neler bekliyor? Altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi, artacak mı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön