Kent Haberleri

Gram altın sene sonunda bu kadar olacak! Uzmanı resmen açıkladı!

Altın fiyatlarındaki artış beklentileri devam ediyor. Finansal piyasalar uzmanı Tuna Kaya, gram altının son kez alım fırsatı vereceğini söyledi. Bu karar piyasa üzerinde önemli bir etkiye sahiptir

Merkez bankası para politikası kurulu yılın ilk faiz kararını açıkladı. Bu karar piyasa üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Büyük ve küçük yatırımcılar yatırımlarını piyasa koşullarına göre yapılandırırlar. Para piyasası uzmanı Tuna Kaya son altın alım fırsatını açıkladı.

Tuna Kaya, kişisel Youtube kanalında şunları söyledi: 

 "Kıymetli madenlerde yukarı yönlü bir hareket var. Ons altın 1973`ü ilk hedef olarak yapacaktır. Altında yukarı yönlü hareket bekliyorum" 

Kaya, gram altının son kez bir alım fırsatı verebileceğine vurgu yaparak , "Seçim sonrasında dolar/TL'deki artış sebebiyle gram altının yükseleceğini düşünüyorum. Gram altında olası düşüşlerde 1112 seviyesi son alım fırsatı olabilir. Kısa vade hedefimiz 1200 TL olacaktır. Seçim öncesinde ons altın kuvvetli. Seçim sonrası dolar/TL güçlenecek" şeklinde konuştu.

3 BİN TL OLACAK DEMİŞTİ!

Tuna Kaya, geçtiğimiz sene yaptığı açıklamada, "2023 yılında ons tarafı 3 bin doları görebilir. Altında önemli bir kırılmanın eşiğine geldik. Küresel riskler, enflasyon durumu… Altın, enflasyondan korunma anlamında büyük önem taşıyor. Bunun yanında dolar/TL’deki gelişmeler gram altını 2 bin liralara getirebilir. 2023 yılında ise 3 bin lirayı görebiliriz. Altın yatırım ve portföyde bulunması gereken araçlardan biri olarak dikkat çekiyor. Bu yüzden altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız" demişti.

Peki, altın fiyatlarında son durum ne? 19 Ocak altın fiyatlarında son durum!

19 OCAK 2023 ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

ALTIN (TL/GR)

22 Ayar Bilezik

Altın (ONS)

Cumhuriyet Altını

Yarım Altın

Çeyrek Altın

Reşat Altını

Kulplu Reşat Altını

22 Ayar Altın TL/Gr

18 Ayar Altın TL/Gr

14 Ayar Altın TL/Gr

Kapalicarsi Ziynet 2.5

Kapalı Çarşı Beşli Altın

Gremse Altın

Ata Altın

Tam Altın

Külçe Altın ($)

Ünlü yatırımcıdan şok eden dolar tahmini! Yatırım yapmadan önce hemen bu habere bakın, sonra aklınızı kaçırmayın!
Bankalar bir biri ile yarışa girdi! Vakıfbank kısa bir süre önce açıkladı! Hemen siz de başvurun, sakın kaçırmayın!
Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Başvuran ve şartları karşılayanlar anında 2.000 TL parayı kapacak!