Kent Haberleri

Gram altın tam 1.300 TL olacak! Altında ipler o tarihte kopacak! Görmedim duymadım demeyin!

Geçtiğimiz  hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra düşüşe geçen altın fiyatları bu hafta değer kazanarak yükselişe geçti. Gram altın tam1.300 TL olacak! Altında ipler o tarihte kopacak! Görmedim duymadım demeyin! Altın fiytları yeni haftaya değer kazanarak başlarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Senol Kaan açıklama yaptı

Altın fiyatları ne kadar olacak? sorusu yatırımcılar tarafından sıkça araştırılıyor. Altın fiytları yeni haftaya değer kazanarak başlarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Senol Kaan açıklama yaptı. Gram altın 1.300 TL olacak! Altında ipler o tarihte kopacak! Görmedim duymadım demeyin!
 

GRAM ALTIN TAM 1.300 TL OLACAK!

Altın ve piyasa uzmanı olan Senol Kaan altın fiyatlarındaki hızlı yükselişi işaret ederek gram altında yükselişlerin yaşanacağını söyledi.

Senol Kaan geçtiğimiz hafta Fed Başkanı'nın yaptığı açıklamalara değinerek bir yol haritası belirlenecek ise ABD tarafında faiz artışlarının devam edeceğini açıklamıştı.  Bu yüzden geçtiğimiz haftanın sakin seyir izlediğini belirten Kaan, altın yatırımcılarının yanlış bir işlem yapmaması için uyarılarda bulundu.

Yatırımcılara ''sakin olun'' diyerek uyaran Kaan elinizdeki altınları bozdurmayın çünkü altın fiyatları yükselecek dedi.

Altın fiyatları ile ilgili kritik tarih ise Araştırma Analisti Ahmet Deniz Yağbasan'dan geldi. Yağbasan gram altının 1,300 TL olacağını söyledi. Yatırımcılar ne zaman altın fiyatları yükselecek sorusuna ise şu yanıtı verdi. 

Ahmet Deniz Yağbasan, gram altının yılın ikinci yarısında 1,300 TL olacak dedi.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altının ons fiyatı dün 1900 dolara kadar yükseldi ve altında ipler iyice gerildi. Altın fiyatları bugün de yükslemeye devam ediyor. Gram altın bugün 1182 TL oldu. Altının onsu bugün 1902 dolardan işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı 1.932 TL'den işlem görüyor. 

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları