29 / 04 / 2024

Gram altın tam bu kadar olacak! Yatırımcının korkulu rüyasını İslam Memiş açıkladı! O işlemi yapan yandı!

Gram altın tam bu kadar olacak! Yatırımcının korkulu rüyasını İslam Memiş açıkladı! O işlemi yapan yandı!

İslam Memiş, altın gram yılsonu beklentilerini vererek bir "kayıp" uyarısında bulundu. Altın arayanlara ciddi uyarıda bulunan Memiş, 1000 lirayı işaret ederek altın yatırımcılarına ipucu verdi. Bakın İslam Memiş gram altıncıları nasıl uyardı?



İslam Memiş, fiziki altın ve ekran fiyatlarının her zaman aynı olmadığını ifade ederek gram yatırımcılarını uyardı. "Zarar edeceksiniz" diyen Memiş, yeni seviyeye dikkat çekti. Peki gram altın 2023 yılında ne kadar olacak? İşte merak edilen detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön