19 / 05 / 2024

Gram altında 8.9'luk deprem! Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü, bu detayı herkes bilmeli

Gram altında 8.9'luk deprem! Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü, bu detayı herkes bilmeli

Gram altın ve diğer altın türlerinde ciddi bir düşüş yaşanıyor. Analistler altın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiğini ifade ederken, bir detayın herkes tarafından öğrenilmesi gerektiği ifade edildi.



ALTIN FİYATLARI UZUN ZAMANDAN BU YANA EN DİP SEVİYEDE

Altınla ilgili bir detayın da herkes tarafından bilinmesi gerektiği ifade edildi. O da altın fiyatlarının uzun zamandan bu yana en dip seviyede olmasıyla ilgili. Dolar kurunun küresel piyasalarda güçlenmesiyle birlikte altın fiyatlarında yaşanan düşüşün devam ettiği belirtilerek gram altının son 3 ayın en dip seviyesi olan 969 TL seviyesinde bulunduğu bildirildi. Altın yatırımcısı ve vatandaşlar tarafından güncel altın fiyatları anlık olarak araştırılıyor. 21 Ekim altın fiyatları ise resmen belli oldu

Vatandaşların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan altının fiyatları iç ve dış piyasalarda yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmelerin de etkisiyle birçok kez değiştiği belirtilerek fiyatlardaki son durumu merak edenler için 21 Ekim 2022 Cuma serbest piyasa güncel altın fiyatlarının belli olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Altın fiyatları 21 Ekim 2022 Cuma gününe düşüşle başladı. Saat 09.09 itibariyle gram altın 969,61 TL, çeyrek altın 1.637,00 TL, cumhuriyet altını 6 bin 509,00 TL, yarım altın ise 3 bin 268,00 TL’den satılıyor. İşte güncel altın fiyatları:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön