06 / 05 / 2024

Gram altında 8.9'luk deprem! Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü, bu detayı herkes bilmeli

Gram altında 8.9'luk deprem! Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü, bu detayı herkes bilmeli

Gram altın ve diğer altın türlerinde ciddi bir düşüş yaşanıyor. Analistler altın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiğini ifade ederken, bir detayın herkes tarafından öğrenilmesi gerektiği ifade edildi.



Altın fiyatları uzun süreden bu yana devam eden sorunlu görüntüsünü sürdürüyor. Altın fiyatları bir türlü istenilen seviyeye oturmazken, analistlerden altın almayı düşünenlere art arda uyarılar geliyor. Analistler, altın fiyatlarının bir daha bu seviyelere düşmesinin zor olduğunu belirterek, imkanı olanlara altın alma tavsiyesinde bulunuyorlar. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön