19 / 05 / 2024

Gram altında 8.9'luk deprem! Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü, bu detayı herkes bilmeli

Gram altında 8.9'luk deprem! Fiyatları görenlerin gözleri dev gibi büyüdü, bu detayı herkes bilmeli

Gram altın ve diğer altın türlerinde ciddi bir düşüş yaşanıyor. Analistler altın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiğini ifade ederken, bir detayın herkes tarafından öğrenilmesi gerektiği ifade edildi.



GRAM ALTIN

Gram altın alış fiyatı: 969,43 TL

Gram altın satış fiyatı: 969,61 TL

ÇEYREK ALTIN

Çeyrek altın alış fiyatı:1.610,00 TL

Çeyrek altın satış fiyatı: 1.637,00 TL

CUMHURİYET ALTINI

Cumhuriyet altını alış fiyatı: 6 bin 418,00 TL

Cumhuriyet altını satış fiyatı: 6 bin 509,00 TL

22 AYAR ALTIN FİYATLARI

22 ayar altın alış fiyatı: 896,45 TL

22 ayar altın satış fiyatı: 924,28 TL 

İSLAM MEMİŞ DE ALTINLA İLGİLİ UYARIDA BULUNDU

Altın konusunda sözü dinlenen isimler arasında yer alan Piyasa Analisti İslam Memiş de altın fiyatlarıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. 

Merkez Bankası yılın 10'uncu faiz kararını bugün duyurdu. 20 Ekim gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarında son durum merak edilirken A Haber'e açıklamalarda bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "yatırımcılar 950 ile bin lira seviyesini değerlendirmeli. Rusya-Ukrayna arasındaki durumu tırmandıracak bir gelişme olursa durumlar değişebilir" ifadelerini kullandı.

Altın tarafında iki uçlu durumun söz konusu olduğunu ifade eden İslam Memiş, altında yaşanacak olan satışların büyük düşüşlere neden olacağını söyledi. Altında diğer kısmın ise yükselişe geçeceğini de sözlerine ekledi. Altında yaşanan istikrarsız durumdan dolayı panik yapan yatırımcılar içinse yıl sonunda sevindiren tahmini verdi.

Ekim ayı için "İlk haftası ani yükseliş, ikinci haftası düşüş, bu hafta ise toparlanma var." diyen İslam Memiş, altında baskılanmanın devam ettiğini belirtti. Amerika Merkez Bankası (FED) ile ilgili ilginç bir açıklama yapan Memiş, "Fed’i satın alan bir yatırımcı var. Kimi yükseliş kimi düşüş bekliyor. Gram altındaki düşüş nedeni Fed, ancak yükseliş nedenlerine bakınca pek çok faktör var."diye konuştu.

Memiş, altında yükseliş beklediğini de sözlerine ekledi.

İslam Memiş doların düşüp düşmeyeceği konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu!

Toparlanma hamleleri yapan yurt içi para ve altın piyasaları, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının faiz kararı sonrası İslam Memiş’in dolar hakkında söyledikleri dikkat çekti.. Dolar karşısındaki altın, gümüş gibi emtialarda, Euro, Sterlin ve kripto paralarda ciddi düşüşler göze çarpıyor. Canlı yayında açıklama yapan İslam Memiş “Piyasaların tadı tuzu yok” diyerek yatırımcıları uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön