03 / 05 / 2024

Gram altında hızlı yükseliş sürüyor! İşte yıl sonunda bu kadar olacak

Gram altında hızlı yükseliş sürüyor! İşte yıl sonunda bu kadar olacak

Altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Beş ayın ardından tekrar zirve seviyelere yükselen gram altın 982 TL seviyelerine çıkarak gündeme yerleşti. Peki gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte o rakam açıklandı...



GRAM ALTIN YIL SONUNDA NE OLACAK, DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?

Altın fiyatlarının şu günlerde yükselişe geçmesi zaten bekleniyordu. Gram altın yükselecek mi? sorusunun üzerine önemli haberler gelmeye başladı. Gram altın için Temmuz ayında 1,200 TL, yıl sonunda ise 1,450 lira olacağı konuşuluyor. Gram altın fiyatının Temmuz ayından sonra 1,000 TL seviyesinin altına düşmemesi bekleniyor.

Altın göz açıp kapatıncaya kadar birden fırlayacak! Altın her an hücum edebilir hazır olun!

Gram altının fiyatı tarihe altın harflerle yazılıyor! Altının gramı bugün kaç lira kazandırdı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön