28 / 04 / 2024

Gram altında korkutan açıklama şimdi geldi: Bir hafta sonra gram altın hayal oluyor

Gram altında korkutan açıklama şimdi geldi: Bir hafta sonra gram altın hayal oluyor

Gram altın fiyatı gittikçe yükseliyor. Gram altın beş ayın ardından ilk kez 985 lira seviyelerine ulaştı. Gram altın almak isteyenler için kokutan uyarı ise şimdi geldi. Peki gram altın kaç lira olacak? 



GRAM ALTIN HAYAL OLUYOR

Mayıs ayında gram altın 985 lira seviyesine ulaştı. Haziran ayında ise gram altında tekrar bu seviyelerin hayal olacağını söyleyen İslam Memiş'ten kokutan son dakika açıklaması geldi.

İslam Memiş: "Mayıs ayındayız, bir hafta sonra bitecek. Gram altın 900 lira seviyesi altında alan olamadı. Temmuz ayı itibarıyla 1000 lira altında gram altın almak biraz hayal gibi geliyor. Hem makas aralığı hem de yükseliş trendi devam ediyor. Bundan sonra büyük ihtimalle bant aralığı 940-980 olarak görülecek.

Gram altında korkutan açıklama şimdi geldi: Bir hafta sonra gram altın hayal oluyor

Döviz kuru tarafında gerileme yaşanırsa, haliyle aşağı yönlü düzeltme olacaktır ancak bu orta ve uzun vadeli yatırımcılar için bir fırsat olacak. Bu süreçte düğün yapacak olanlar, altın borcu olanlar düşüşlerin kalıcı olmayacağını göz önünde bulundurarak süreci değerlendirmeli." dedi. 

Altın ve dolarda ikili hareket! Paniğe gerek yok!

Canlı altın fiyatları 27 Mayıs 2022! Güncel gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın için bu kez 2 fiyat verdi! İşler biraz daha karışık

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön