28 / 04 / 2024

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 



Yılbaşından bu yana yatırımcısına kazandırmaya devam eden altın fiyatları hafatnın başından itibaren düşüş eğilimene geçerken bugün yukarı yönlü ivme kayedetti.  Gramaltın 1648 liraya kadar yükselirken yatırımcılar ''Altın ne zaman alınır? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularını araştırmaya başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, kimsenin beklemediği rakam açıklaması geldi. 

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak tan kokutan açıklama şimdi geldi!
ALTINDA KARA GÜN!

Altın fiyatlarındaki yükselişlere değinen Hatice Kolçak'tan bugün korkutan bir açıklama geldi.  Ons altının 1.884 doları kırmasının önemli olduğuna değinerek, ''destek olarak çalışmıştı ve kırdı. Bunun altında kapanışlar ilk kez Şubatta gördüğümüz rakamlar var.' diyerek destek olarak 1.865 doların görüleceğini, eEğer bu seviyeyi de aşağı yönlü kırarsa Şubat ayında görülen 1.808 dolar seviyesinin geleceğini açıkladı. O dönemlerde FED’in şahin açıklamaları doğrultusunda yeniden bir yükseliş görüldüğünü ve bu seviyeler test ettiğini söyledi. 

Bugün Powell’ın konuşmaları yakından takip edilecek Kolçak '' Kriz çanları çalıyor. Powell’ın yapacağı açıklamaların ardından yatırım araçlarının seviyesini de yeniden gözden geçirmeye sebep olabilecek.'' diyerek  Dolar/TL yukarı çıktığını ve dolarda 27,42 TL nin görüldünü söyledi.

Dolarda  çıkış başladığını söyleyen Kolçak, '' Dünyada Amerikan doları yükseliyor. Euro /Dolar paritesi tam olarak 1,05'e geldi. Eğer daha da yükselir 1,08 seviyelerine doğru çıkarsa ons altın daha da gerileyebilir.'' dedi.

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ALTINDA ALIM FIRSATI DOĞDU!

Ons altın her ne kadar düşüş eğilimine geçse de gram da bunun hissedilmedini ve nedeninin ise  dolardan dolayı destek bulduğunu aktaran Kolçak gram altında 6-7 lira civarı bir düşüşün görüldüğünü açıkladı.

Fiziki civarda ise 10 liraya yakın bir düşüş olduğunu söyleyen Kolçak altın almak isteyenlere '' Ben bu seviyelerden bir alım yaptığımı söylemek isterim. Benim açımdan şuan alım seviyeleridir." diyerek uyardı.

Altın sert çakıldı! Yastık altında altını olanlar kırmızı kodla uyarıldı! 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Dolar/TL kuru bugün 27,50 TL sınırına dayandı! 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Geri Dön