07 / 05 / 2024

Gram altını olanlar dikkat: Ters köşe olabilirsiniz!

Gram altını olanlar dikkat: Ters köşe olabilirsiniz!

Altının onsu 2 sene sonra 2 bin dolar seviyesinde test edildi. Altın fiyatlarında yaklaşık olarak iki haftadır agresif bir yükseliş görülüyor. Altının onsu sabah 1990 dolardan işlem görürken şu anda 2 bin doları geçti. Bu yükseliş devam edecek mi? Gram altın almak mantıklı mı?



Gram altın şu anda 937 liradan işlem görüyor. Altın sabah saatlerinden itibaren hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Yükselen fiyatlar karşısında yatırımcılar ne yapacağını şaşırmış durumda. Bu konuda İslam Memiş, yatırımcıların şu anda çok temkinli olması gerektiğini söyleyip, 3 haftalık sürede yükselen altının 1823 seviyelerinden, 2 bin dolar seviyesine kadar yükseldiğini vurgulayarak, bahanesi savaşa bağlı olduğu için ilerleyen günlerde dalgalanmalar olabilir dedi.

Gram altını olanlar dikkat: Ters köşe olabilirsiniz!

Yatırımcılara, ''Değer kaybeden enstrümanların takas yapılmasını tavsiye ederim.'' diyen İslam Memiş şu anda sağlıklı bir fiyatlandırma olmadığının altını çizdi.  Mart ayında yükselen altın, nisan ayında düşebilir diyen Memiş, altın fiyatlarında dalgalanmaların olabileceğini ve yatırımcıların ters köşe olabileceğini söyledi. Bunun yanında altın gümüş gibi değerli madenlerin ise yüksek vadede kazandıracağını belirten Memiş yatırımcılara soğukkanlılıkla beklemeleri gerektiğini söyledi. 

Ons altın 2 bin dolar sınırında: Yükseliş devam edecek mi?

Altın fiyatları yeni rekorlara hazırlanıyor!

Altın fiyatları bugün öyle bir yükseldi ki... Gören kuyumcuya koşuyor! İşte son dakika altın fiyatları!

Kritik açıklama: Gram altın 1.450 lira olacak!

Yatırımcılar kuyumculara koşuyor: Altın fiyatları son bir yılın rekorunu kırdı!

Gram altın ve ons altın tırmanışını sürdürüyor! Analistler yorumladı! Fiyatlar bu seviyelere oynuyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön