02 / 05 / 2024

gram altın yorum

gram altın yorum

Altının onsu 2 sene sonra 2 bin dolar seviyesinde test edildi. Altın fiyatlarında yaklaşık olarak iki haftadır agresif bir yükseliş görülüyor. Altının onsu sabah 1990 dolardan işlem görürken şu anda 2 bin doları geçti. Bu yükseliş devam edecek mi? Gram altın almak mantıklı mı?

Kritik açıklama: Gram altın 1.450 lira olacak!

Altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altının onsu sabah 1900 dolardan işlem görürken şuanda 1980 dolar olarak yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Ons altının etkisi ile diğer altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın 913 liradan satışa sunuluyor...

Gram altın bir anda fırladı! Piyasa kahini İslam Memiş devamı gelecek deyip tarih zikretti

Piyasalar Ekim ayına yükselişle girerken, gram altın 997 seviyelerinden tekrardan 1030 seviyelerine yükseldi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise altındaki yükselişe ilişkin "Yetmez" değerlendirmesi yaparak Ekim ayı için çarpıcı açıklama geldi. İşte altın yatırımcısını yakından ilgilendiren o yorum.

Gram altının ulaşacağı o rakam için tarih verildi! Hemen bakanlar çok çok zengin olacak

Gram altın fiyatları merak ediliyor. Analistler de gram altınla ilgili yorum yapmayı sürdürüyorlar. Analistler, gram altının yıl sonunda ulaşacağı seviye hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Gelin hep birlike o tahmine göz atalım.

Altın Kahini İslam Memiş gram altın düşmedi dedi ve gerçek fiyatını açıkladı! Göründüğü gibi değil! Aslında gram altın..

Düşüşe geçen gram altına ilişkin Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak yorum. "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor."

İslam Memiş önce uyardı, sonra gram altın ve doların ulaşacağı seviyeyi açıkladı!

Altın ve Para Politikaları uzmanı Altın Memiş, yayınladığı video ile "Gram altın ile dolar yükselecek mi, düşecek mi?" sorularına yanıt verdi.

Elinde 1 Gram altını bile olanlara kritik uyarı! Bu iki rakama dikkat!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, özellikle gram altın ve gümüş için kritik uyarılar yaptı. Altın nereye gidiyor? Daha fazla düşecek mi? İşte detaylar...

Altın resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram altını olan bile acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 2 Temmuz 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri hafta sonunun ilk işlem gününde yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde resmen tuzla buz oldu. Peki gram altın, çeyrek altın, yarın altın ne kadar? Elinde gram altını olanlar bile baksın! Son dakika altın fiyatları...

Piyasa Kahini İslam Memiş altına mı dolara mı yatırım yapılması gerektiğini açıkladı. Gram altın için önemli çağrı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için önemli uyarılarda bulunurken vatandaşın dolara mı yoksa altına mı yatırım yapması gerektiğini açıkladı.

1 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar?

1 Temmuz 2022 haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Altın fiyatları bugün de düşüşe geçerken yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 altın fiyatları...

Ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamdan alın!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar altın almalı mı, satmalı mı sorusunun yanıtını araştırırken ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı...

Elinde çeyrek altın ve gram altını olanlar dikkat! Altında son dakika gelişmesi! Altın bugün bu kadar olacak!

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde tekrar düşüşe geçti. Altın almak isteyenler ve elinde altını olanlar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın, çeyrek altın, tam altın Ata altın ne kadar? Son dakika 30Haziran 2022 altın fiyatları...

Piyasa Kahini İslam Memiş ciddi bir yükseliş olabilir dedi! Gram altın ve dolar için yeni tarih verdi

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar için tarih vererek yeni seviyeyi açıkladı.

Her dediği bir bir çıkan İslam Memiş bakın 'Size bir sürprizim olacak' deyip neler söyledi? Flaş gram altın açıklaması!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, İslam Memiş' 'gram altın' ve dolardaki büyük düşüş sonrasında bir son dakika açıklaması yaptığı ve "Size bir sürprizim olacak" dedi.

Ve İslam Memiş gram altın için fiyat verdi, "bu seviyeye gelir gelmez alın" dedi!

BDDK'nın hamlesinin ardından altın ve doların düşüşe geçmesiyle Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten beklenen açıklama geldi. Memiş, gram altın için fiyat verdi ve alım önerisinde bulundu.

gram altın yorum Haberi

gram altın yorum

Ons altın yaklaşık 2 senedir, pandeminden bu güne kadar 2 bin dolar seviyesine ulaşmamıştı. Bugün 1990 dolardan güne başlayan ons altın şu anda 2 bin doları geçti. Altının onsunda meydana gelen yükseliş diğer altın çeşitlerini de yükseltti. 

Altın fiyatlarında görülen bu yükselişin ana etkeni her ne kadar Rusya-Ukrayna Savaşı olsa da, yüksek enflayon da altın fiyatlarının bu seviyelere gelmesinde etkili olurdu. Küresel Piyasalarda dolar kurunda meydana gelen yükseliş ile birlikte artan altın fiyatları yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. Öte yandan yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ederken, altın bozdurmak mı, altın almak mı mantıklı? Gram altın alalım mı? sorularının cevaplarını araştırıyor. Peki yatırımcılar şu süreçte ne yapmalı?

Gram altın şu anda 937 liradan işlem görüyor. Altın sabah saatlerinden itibaren...