08 / 05 / 2024

Gram altının ulaşacağı o rakam için tarih verildi! Hemen bakanlar çok çok zengin olacak

Gram altının ulaşacağı o rakam için tarih verildi! Hemen bakanlar çok çok zengin olacak

Gram altın fiyatları merak ediliyor. Analistler de gram altınla ilgili yorum yapmayı sürdürüyorlar. Analistler, gram altının yıl sonunda ulaşacağı seviye hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Gelin hep birlike o tahmine göz atalım.



Türkiye'de Merkez Bankası tarafından verilen kararının ardından altın ve dolar fiyatlarında da oynaklık meydana geldi. Dolara bağlı olarak altın fiyatları da kısa süreli yükselişe geçti ancak daha sonra durdu. Bu seviyeden altın almak istemeyen vatandaşlar ise altın fiyatlarının daha da düşeceğini mi yoksa yukarı yönde bir hareket mi sergileyeceğini merak etmeye başladı. Analistler de vatandaşların bu soru işaretlerinin ortadan kalması adına yorumlarda bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön