20 / 05 / 2024

Gram altının ulaşacağı o rakam için tarih verildi! Hemen bakanlar çok çok zengin olacak

Gram altının ulaşacağı o rakam için tarih verildi! Hemen bakanlar çok çok zengin olacak

Gram altın fiyatları merak ediliyor. Analistler de gram altınla ilgili yorum yapmayı sürdürüyorlar. Analistler, gram altının yıl sonunda ulaşacağı seviye hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Gelin hep birlike o tahmine göz atalım.



ANALİSTLER TARİH VERİP UYARDI

Analistlere göre gram altın yıl sonu 1300 TL ile 1500 TL arasında gidip gelecek. İşte bu sıralar gram altını ucuzdan alabilen vatandaşlar o gün geldiğinde 10 gram altında neredeyse 5-6 bin TL arası kar elde edebilecek. Bu da altın için ciddi bir kar anlamına geliyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön