07 / 07 / 2024

Gram altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı! Şimdi bakan çok öne geçecek

Gram altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı! Şimdi bakan çok öne geçecek

Altın fiyatlarında düşüş devam ederken, analistlerden de art arda uyarılar gelmeye devam ediyor. Analistler, gram altın almanın şimdi tam zamanı olduğunu ifade ediyor.



GRAM ALTIN 2 AY SONRA NE KADAR OLUR

Analistlere göre gram altın 2 ay sonra yeniden 1100 TL seviyelerine oturacak. Şimdiden gram altın alanlar ise aldıkları miktara göre ciddi bir kar sağlamış olacaklar. 

Gelin altın fiyatlarındaki son duruma hep birlikte göz atalım... 

Pazartesi günü 1727 dolara kadar gerileyen ons altın perşembe günü 1765 doları aştı. Pazartesi günü 1006 liraya kadar düşen gram altın ise perşembe günü 1031 lira seviyesine kadar yükseldi. Cuma günü saat 17.00 civarında açıklamada bulunan Powell, faiz artışına ilişkin verdiği mesajlar sonrası altın fiyatlarında düşüş hızlandı. Açıklama öncesi ons altın 1745 dolardan işlem görürken, gram altın 1020 lira civarında hareketini sürdürüyordu. Powell’ın açıklamalarının ardından ons altın 1734 doları görürken, gram altın ise 1015 lirayı test etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön