Altın & Gümüş

Gram altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan kuyumcuya koşsun!

Piyasalarda yaşanan hareketlilik nedeni ile vatandaşlar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Analistler ise vatandaşların soru işaretlerini gidermek amacıyla son dakika açıklaması yaptı.Merkez Bankası'nın sürpriz kararının ardından dolar ve altında terazi bozuldu

Piyasalarda yaşanan hareketlilik nedeni ile vatandaşlar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Merkez Bankası'nın sürpriz kararının ardından dolar ve altında terazi bozuldu. Doların yükselişiyle güçlenen gram altın da değerlenmeye başladı. 

Pek çok kişinin aklında "Gram altınımızı bozdurmalı mıyım? Altın almalı mıyım?" gibi sorular oluştu. Analistler ise vatandaşların bu soru işaretlerini gidermek amacıyla son dakika açıklaması yaptı.

ANALİSTLER TARİH VERDİ! BU UYARIYI OKUMADAN ALTIN ALMAYIN! 4 AY SONRA...

Analistlere göre gram altın yıl sonunda bin 200 TL ve bin 450 TL arasında değerlenecek. Analistlerin iddialarına göre; şu anki fiyatlardan gram altın alan kişiler; yıl sonunda köşeyi dönecek! Sene sonunda 5 gram altını olan bir vatandaş en az 2 bin TL kâr edecek. 10 gram altını olan b

 

İSLAM MEMİŞ'TEN SERT UYARI!

İslam Memiş, altına yatırım yapacakları uyardı. bin 30 TL seviyesi üzerinden gram altın alınmaması gerektiğinin altını çizen Memiş, fiyatın bin 30 TL seviyesi altına kesinlikle sarkacağını duyurdu. Ekranlarda gram altını bin TL hatta bununda altında gösterilebileceğini bildirdi. Memiş, halkı son kez "Sakın tuzağa gelme." şeklinde uyardı.

DOLARDA NOKTA ATIŞI YAPAN SELÇUK GEÇER'DEN KRTİK TAHMİN!

Dolarda piyasanın beklediği ivmenin yakalanması durumunda gram altının bin 200 TL'yi göreceğini vurgulayarak, sene sonunda bin 500 TL seviyelerini test edeceğini açıkladı. Dünyada yaşanan ekonomik krizin sonuçlarının Türkiye'yi derinden etkileyeceğini söyleyen Geçer, gram altının bu durumda 2 bin TL'yi bulacağını hatırlattı.

Peki, altın piyasasında son durum ne? İşte 22 Ağustos 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Alış fiyatı: 1.022,00 TL
Satış fiyatı: 1.025,04 TL

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA? 28 AĞUSTOS 2022

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.666 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.679 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.661 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.679 TL 

YARIM ALTIN KAÇ LİRA?

Yeni yarım alış fiyatı: 3.322 TL
Yeni yarım satış fiyatı: 3.359 TL
Eski yarım alış fiyatı: 3.322 TL
Eski yarım satış fiyatı: 3.352 TL

TAM ALTIN BUGÜN KAÇ LİRA OLDU?

Yeni tam alış fiyatı: 6.643 TL
Yeni tam satış fiyatı: 6.695 TL
Eski tam alış fiyatı: 6.633 TL
Eski tam satış fiyatı: 6.683 TL