02 / 05 / 2024

Gram ve çeyrek altın 5 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Gram ve çeyrek altın 5 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Bütün piyasanın gözü, AD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek hafta yapacağı toplantıda. Analistlerden flaş tahmin peş peşe geldi. Gram altın ve çeyrek altın bu kadar olacak! Hemen bakın sonra keşke demeyin! İşte tüm ayrtıntılar...



Bütün dünya heyecanla 13-14 Aralık'ta FED'in açıklayacağı faiz rakamlarını beliyor. Bu veri altın, dolar, bitcoin gibi pek çok yatırım aracını derinden sarsacak.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek haftaki toplantısında faiz oranlarını 50 baz puan artıracağı beklentisi güçlü olmaya devam ediyor, ancak resesyon endişeleri ve Çin'deki gelişmeler emtia fiyatlarını baskılıyor.  ABD'de gelecek dönem resesyon sinyali olarak kabul edilen ABD'nin 10 senelik tahvil faizi ile 3 aylık hazine bonosu getirisinin arasındaki fark 80 baz puan civarında ve 2000'den bu yana en yüksek seviye.  

Analistler bu iddialar üzerine şok eden tahminlerde bulundu ve açıklamalar peş peşe geldi. Analistlere göre, gram altın ve çeyrek altın 5 gün sonra bu kadar olacak. 

Peki, gram altın ne kadar olacak? Çeyrek altın ne kadar olacak? Altın fiyatlarında neler olacak? İşte bütün ayrıntılar...


Geri Dön