28 / 04 / 2024

Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturma ve çalışma izinleri sağlayan Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Green Card 2022 başvuruları hakkında bütün ayrıntılar...



Yeşil kart başvuruları Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturma ve çalışma izinleri sağlamaya devam ediyor. Yeşil kart başvuru sahipleri veya başvurularını henüz tamamlamamış olanlar genellikle genel süreç ve prosedürler hakkında ayrıntılı bilgi ararlar. Peki yeşil kart başvurusu ne zaman kapanıyor, yeşil kart için nereye başvurabilirim, yeşil kart fotoğraf boyutu nedir? Daha fazlasını öğrenin...

Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; 5 Ekim'de başlayan 2022 Green Card başvuru süreci 8 Kasım 2022 tarihinde sona erecek.

GREEN CARD NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Yeşil kart çekiliş sonuçları Mayıs 2023'te açıklanacak. Sonuçlar www.dvlottery.com web sitesinde görüntülenebilir.

GREEN CARD FOTOĞRAF ÖLÇÜSÜ NEDİR?

Yeşil kart başvurusu için biyometrik fotoğraf gerekmektedir. Bu fotoğraf dijital olarak çekilmiş ve kaydedilmiştir. Fotoğraf taranmamış olmalıdır. Fotoğraf boyutu 50 x 50 mm olmalıdır. Ek olarak, fotoğrafın yeni bir beyaz arka plana ve gözlüksüz olması gerekir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön