04 / 05 / 2024

Green Gold Hotel 10.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Green Gold Hotel 10.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Gülçamlı mevkiinde yer alan Green Gold Hotel isimli gayrimenkul 10 milyon 243 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 



Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Gülçamlı mevkiinde yer alan Green Gold Hotel isimli gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı. Green Gold Hotel için 10 milyon 243 bin TL bedel isteniyor. 

Özellikleri : Aydın, Kuşadası, Güzelçamlı, 2400 parsel bahçeli otel taşınmazın satışıdır. Taşınmaz Güzelçamlı Köyü içerisinde Milli park caddesine cepheli Green Gold Hotel isimli işletmedir. Taşınmaz eski belediye binasına 350 mt. denize 250 mt. , Milli park giriş nizamiyesine 800 mt . mesafededir. Belediye ve diğer resmi kurumların getirmiş olduğu tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Ulaşımı kolaydır. Otel hali hazırda faaldir.1 bodrum kat , giriş kat , asma kat , 6 normal kat ve 1 çekme kattan müteşekkildir. Taşınmaz 840 m2 taban alanlıdır ve toplamda girişte kapatılan lobi alanı ve çatı çekme katı ile birlikte 7000 m2 kullanım alanına sahiptir. Otelde 110 adet oda bulunmaktadır. Odaların 30 adedi binanın denize göre arka cephesinde kalmaktadır ve manzaraları yoktur. Diğer odalarda bir açıdan manzara mevcuttur. Oda katlarının her birinde servis odaları ve depolarla birlikte 22 şer adet oda mevcuttur. Her katta 2 adet süit oda vardır ve bu odalar 2 ayrı bölüm ile 1 banyodan oluşmaktadır. Normal odalarda banyo ve 1 bölüm vardır. Odalar klimalıdır. Normal odalar 20 m2 süit odalar 30 m2 kullanım alanlıdır. Bodrum kat önü havuz ve bahçeye açılmaktadır ve deniz tarafına doğru önü tamamen açıktır.Bu katta pencere ve kapılar pvc doğramadır. Bodrum katta mevcut mutfak kısmında ara bölümlemeler yapılmış , duvarlar ve yerler seramik döşeli haldedir. Bodrum katta disco , sauna ve restaurant vardır.Zemin katta tabanlar mermer kaplıdır. Tava asma tavandır. Asma tavan spot ışıklıdır. Bu katta lobi , 2 adet wc , 1 adet yönetici odası ve resepsiyon mevcuttur.Yapıda 2 si müşteri 1 i servis olmak üzere 3 adet asansör mevcuttur. Zemin katın çekme katında 5 dükkan, 1 oda , 2 duş +wc mevcuttur. Dükkanların doğramaları demir , yerleri seramiktir. Oda kapıları pres kapıdır. Bina içi merpen kaplamaları dökme mozaiktir.Duvarlar alçı kaplıdır.Kat hol duvarlarında duvar kağıdı vardır.En üst katta zemin seramik kaplıdır,etrafı PVC ile kapatılmıştır. 125 m² teras kısmı vardır. Bu katta ayrıca zemini ve duvarları seramik kaplı 4 wc ve 225 m²’likbar ve restoran mevcuttur.Çekme katta 2 oda ,1 banyodan oluşan kral dairesi yapılmıştır. Bu kısmın banyosunda jakuzi mevcuttur.

Kıymeti : 10.243.000,00 TL
1. Satış Günü : 11/09/2018 günü 14:00 - 14:05 arası
2. Satış Günü : 08/10/2018 günü 14:00 - 14:05 arası
Satış Yeri : Kuşadası İcra Müdürlüğü Satış Bürosu-Kuşadası Adliyesi Zemin Kat

Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. (Alacakları rehinli olan alacaklıların satış tutarı üzerinden rüçhan hakları vardır. Gümrük resmi ve akar vergisi gibi Devlet tekliflerinden muayyen eşya ve akardan alınması lazım gelen resim ve vergi, rehinli alacaklardan sonra gelir.)
3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2017/748 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.16/07/2018


Geri Dön