09 / 05 / 2024

Green Life My Garden 2'de son parseller! Eylül'de teslim!

Green Life My Garden 2'de son parseller! Eylül'de teslim!

Green Life My Garden 2 projesinde son parsellerin satışı devam ediyor. Projenin teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanıyor...



Peki lokasyonuyla dikkat çeken Green Life My Garden 2 projesi nerede?  Green Life My Garden 2 projesi nereye kaç dakika mesafede yer alıyor?  Green Life My Garden 2 fiyatları ne kadar? Projede yer alan parseller sahiplerine ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen detaylar...

Green Life My Garden 2 de son parseller! Eylül de teslim!

Elektrik ve su altyapıları hazır olan parsellerin satış fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. 

Ödemelerin peşin olarak yapıldığı projedeki parsellere tiny house ve çekme karavan konulabiliyor. Tarla vasfına sahip olduğu için herhangi bir inşaat yapılamayan parsellerin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Green Life My Garden 2 projesi yerleşim merkezine, camiye, okula ve markete 3 dakika, Yeni hızlı tren hattına 5 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu’na 10 dakika, Çatalca ilçe merkezine 15 dakika, Kanal İstanbul’a 25 dakika, İstanbul Havalimanı’na 30 dakika, Ormanlı Yazlık Plajı’na 35 dakika,  Başakşehir’e 45 dakika mesafede yer alıyor. 

Ayrıca Green Life My Garden 2 projesinde sokak aydınlatmaları, çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları, ortak alanlar, otopark, güvenlik noktaları bulunuyor.

Çatalca Green Life My Garden 2 projesi için kredi kullanılamıyor ve firma bünyesinde bir vade sağlanmıyor. Ödemeler yalnızca peşin olarak yapılıyor.


Web: http://greenlifeistanbul.com/

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'nin İstanbul'daki 665 konutluk yeni projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası fiyatlarını art arda açıkladı!


Geri Dön