02 / 06 / 2024

GROHE Cosmopolitan teknoloji ve fiyat avantajı sunuyor!

GROHE Cosmopolitan teknoloji ve fiyat avantajı sunuyor!

GROHEnin Cosmopolitan ailesinde yer alan Euroeco Cosmopolitan ve Eurosmart Cosmopolitan elektronik ve zaman ayarlı bataryaları tasarımları, performansları ve rekabetçi fiyatları ile projelerin ihtiyaçlarına üst düzey alternatifler olarak sunuluyor



Günümüz projelerinde toplu kullanım alanlarının yüksek kalite standartlarına ve teknolojik ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için çalışmalarını sürdüren GROHE, yeni elektronik ve zaman ayarlı bataryaları ile alternatifler sunmaya devam ediyor.

Yeni elektronik Euroeco Cosmopolitan E ve Eurosmart Cosmopolitan E serileri yenilikçi teknolojileri ile dikkat çekiyor. Elektronik armatürler, suyun gereksiz yere akışını önlüyor. Ayrıca armatürlerin kullanım ömrü pilli modellerde, uzun ömürlü lityum piller sayesinde 4 yıldan 7 yıla kadar uzatılarak neredeyse iki katına çıkarılmış bulunuyor. Projenin ihtiyacına uygun olarak, tek su girişi bulunan tesisatlarda Euroeco Cosmopolitan E, çift su girişli tesisatlarda ise Eurosmart Cosmopolitan E tercih edilebiliyor. İhtiyaca göre belirlenecek ürünler, teknolojik üstünlüğün yanı sıra fiyat avantajı da sağlıyor.

Yeni Eurosmart Cosmopolitan S ve Euroeco Cosmopolitan S zaman ayarlı bataryalar ise ağır kullanım koşullarına karşı ilk günkü kalite ve performans ile yanıt vermek üzere tasarlanmış ürünler. Su akış süreleri 7, 15 ve 30 saniye şeklinde ayarlanarak büyük ölçüde su ve enerji tasarrufu sağlanıyor. Zaman ayarlı bataryalar ile tek kumandalı armatürlerle karşılaştırıldığında yaklaşık %60 oranında su tasarrufu elde edilebiliyor.

GROHEnin yeni ürünleri optimum hijyen, uzun kullanım ömrü ve fiyat avantajı ile toplu kullanım alanları, oteller, restoranlar, havaalanları, hastaneler, vb. mekanlar için ideal seçenekler.

GROHE Türkiye

Tel: 0(212) 328 00 93

www.grohe.com.tr


Geri Dön