04 / 05 / 2024

Grohe yeni tasarımı ile banyo ve mutfak beklentilerine karşılık veriyor!

Grohe yeni tasarımı ile banyo ve mutfak beklentilerine karşılık veriyor!

 GROHE, Eurosmart Cosmopolitan Serisi'nde modern ve minimalist tarzları başarılı bir şekilde bir araya getirerek banyo ve mutfakların beklentilerine yanıt veriyor.



GROHE, Eurosmart Cosmopolitan Serisi ile kozmopolit sektörün taleplerine ve lüks yapılarda minimalist seçime yanıt veriyor. Seride, üst düzey modern bir tasarım ve ürün çeşitliliği mükemmel bir fiyat avantajı ile sunuluyor.
Eurosmart Cosmopolitan serisi, GROHE tasarım DNA'sını mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Seri, DNA'nın üç temel elementini, -yuvarlak, oval ve 7 derecelik açı-akıllı bir şekilde taşıyor. Armatürün gövdesinden ergonomik tasarıma sahip kumanda koluna konik geçişler imzayı belirgin bir şekilde ortaya koyuyor.
Serinin bütün ürünlerinde benzersiz tasarım kendisini hissettiriyor. Tek kumandalı armatürde yüksek veya alçak modellerde; iki kumandalı veya duvara ankastre modellerde, bide, duş veya banyo bataryalarında; mutfak bataryalarında açık bir şekilde vurgulanıyor. Ayrıca serinin akılcı çözümleri de dikkat çekiyor. Örneğin duş bataryası için sunduğu etajer, duş esnasında sabun veya şampuan gibi malzemelerin konulması için pratik bir aksesuar.
Serisinin tüm parçalarında kartuş üzerinden su akışı sınırlandırılarak su tasarrufu sağlanırken; GROHE SilkMove ® ve GROHEStarLight ® teknolojileri serinin hem banyolarda hem de mutfaklarda yıllarca sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılmasını garantiliyor. Eurosmart Cosmopolitan serisi, GROHE QuickFix™ özelliği ile de hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebiliyor. Bu uygulayıcı odaklı teknoloji, armatürün montajında %40 oranında zamandan tasarruf edilmesini sağlıyor.

Eurosmart Cosmopolitan ile sade ve iddialı alanlar yaratın.

 

GROHE Türkiye
Tel: 0(212) 328 00 93
www.grohe.com.tr
[email protected]


Geri Dön