29 / 04 / 2024

Group Odi yurtdışında da adını duyurmaya devam ediyor!

Group Odi yurtdışında da adını duyurmaya devam ediyor!

İzmir' deki üretim tesislerinde ahşap mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren Group Odi, Türkiye çapında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarının yanı sıra yurtdışında da adını duyurmaya devam ediyor...



30 yılı aşkın süredir mimari ve dekorasyon projesi hazırlayan ve İzmir'deki üretim tesislerinde ahşap mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren Group Odi, Türkiye çapında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarının yanı sıra yurtdışında da adını duyurmaya devam ediyor. 9 bin metrekare kapalı alana sahip proje ofisi ve ahşap mobilya üretim tesislerinin yan ısıra yine İzmir'de bulunan Karteli Flagship Store ile istanbul'da bulunan dekorasyon mağazası ve Azerbaycan'da bulunan irtibat ofisi ile geniş bir coğrafyada hizmet verdiklerini dile getiren Group Odi Genel Müdür ve CEO'su Emin Ulusoy, "Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden değerli. Bunun için kaliteden asla taviz vermiyoruz" dedi. 


İddialı tasarımlar


Group Odi bünyesinde faaliyet gösteren Odeion Mimarlık'm yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza attığım dile getiren Ulusoy, "Adana Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi mimari ve dekorasyon projeleri, Azerbaycan Devlet Rezidansı mimari ve dekorasyon projeleri, Pakistan Islamabad Centaurus Kompleksi dekorasyon projeleri, Güral Premier Tekirova Tatil Köyü dekorasyon projeleri, Dubai Palm Jumeirah Villa Dekorasyon projeleri, Marmaris Orka Royal Otel dekorasyon projeleri, Golden Savoy Dekorasyon Projeleri, NG afyon termal otel mimari ve dekorasyon projeleri bu alandaki referanslarımızdan bazıları" dedi. 


Odi Onur İmalat A.Ş. ahşap mobilya üretim tesisinde ise hem Odeion Mimarlık tarafından hazırlanan dekorasyon projelerine hem de diğer tasarım ofislerinin dekorasyon projelerine uygun ahşap mobilya üretimi gerçekleştirdiklerini vurgulayan Ulusoy, "Rixos Otel -Antalya, Bellis Otel -Antalya, Sheraton Otel-Adana, Vogue Hotel -Bodrum, Golden Savoy Bodrum, D-Hotel Maris, Sapanca Wellness Park Otel, Güral Premier Tekirova, Dubai Palm Jumeirah Villaları,  İzmir  Kaya Termal Otel, Martı Grubu Turizm Yatırımları Martı İstanbul Otel, Martı Marmaris Resort, Martı Hemithea ile Eksen İnşaat Kıbrıs Nuh'ım Gemisi Oteli de çalışmalarımıza örnek gösterilebilir" dedi. Ulusoy, Group Odi bünyesinde faaliyet gösteren Odi Contract departmanında ise anahtar teslim inşaat ve taahhüt işleri gerçekleştirdiklerini belirtti. 


Yeni Asır



Geri Dön